📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I miej teraz brodę.
jjuice napisał/a:
wy z pinksmanem ścigacie sie kto wrzuci bardziej chujowy materiał?
będziesz miał ponad 1,3M piw, założysz ponad 5 tysięcy tematów, napiszesz 10 tysięcy komentarzy to pogadamy, oki?
@Halman
Serio kurwa, otrzymywanie wirtualnych punkcików i spam to według ciebie jest jakaś nobilitacja?
Serio kurwa, otrzymywanie wirtualnych punkcików i spam to według ciebie jest jakaś nobilitacja?
@Halman
ca za pierdolenie. Nie popłacz się. Widać, że gość zdjął dziesosłonkę, aby podkręcić gaz.. No magia normalnie. Za dzieciak nie jeden, pewnie tak robił. chujowy materiał.
ca za pierdolenie. Nie popłacz się. Widać, że gość zdjął dziesosłonkę, aby podkręcić gaz.. No magia normalnie. Za dzieciak nie jeden, pewnie tak robił. chujowy materiał.
nie chinskie tylko poprostu zapalniczki :
sciagasz metalowa obudowe (na filmie juz sciagnieta)
podnosisz plastikową obejme, podnosisz do gory a potem opuszczasz, wtedy przekrecasz zawor w strone +
nastepnie powtarzasz manewr i dalej krecisz na plusa. Po kilku obrotach masz niezly tuning zapalniczki. Jak przesadzisz - mozesz miec tak jak pan na filmiku.
podnosisz plastikową obejme, podnosisz do gory a potem opuszczasz, wtedy przekrecasz zawor w strone +
nastepnie powtarzasz manewr i dalej krecisz na plusa. Po kilku obrotach masz niezly tuning zapalniczki. Jak przesadzisz - mozesz miec tak jak pan na filmiku.
Dzisiaj napisał/a:
nie chinskie tylko poprostu zapalniczki :
Dokładnie tak. Kiedyś mi jebnela w ręku i gaz poszedł pod rękaw kurtki ale jebalo swiniakiem
@Halman
nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem chujowych komentow i jeszcze chujowszych postow ktorych liczysz w milionach.... boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane
nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem chujowych komentow i jeszcze chujowszych postow ktorych liczysz w milionach.... boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane
jjuice napisał/a:
@Halman
nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem chujowych komentow i jeszcze chujowszych postow ktorych liczysz w milionach
skoro dają ludzie piwa to widocznie się podoba.
jjuice napisał/a:
@Halman
boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane
a to już nie moja sprawa, powiem tylko że nigdy nie byłem pupilkiem modów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów