Fragmenty Dziennika Telewizyjnego dotyczące stanu wojennego oraz innych materiałów z archiwum TVP. Rok 1981 musiał być w Polsce ciekawy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Patrząc na te wypowiedzi aż strach zapytać jak zostałem splodzony rocznik 82...
pamiętam te litewskie kartki, miałeś kasę I nie mogłeś na nic wydać. Cud PRLU...
pamiętam te litewskie kartki, miałeś kasę I nie mogłeś na nic wydać. Cud PRLU...
nowynick napisał/a:
Patrząc na te wypowiedzi aż strach zapytać jak zostałem splodzony rocznik 82...
"Dziecko stanu wojennego". W tym czasie był rekordowy przyrost naturalny. Godzina milicyjna, wyłączenia prądu, to ludzie z braku innego zajęcia kopulowali.
Aż strach się bać! Ibisz,Kiszczak,Jaruzelski,Wszyscy po wódkę stoją a Kwaśniewski gdzie był w tym czasie ?
"pamiętam te litewskie kartki"
haha, autouzupełnianie w Samsungu zmienia "kurewskie" na "litewskie"
haha, autouzupełnianie w Samsungu zmienia "kurewskie" na "litewskie"
Nie należy. Dziękuję za uwagę.
orisuniek napisał/a:
Aż strach się bać! Ibisz,Kiszczak,Jaruzelski,Wszyscy po wódkę stoją a Kwaśniewski gdzie był w tym czasie ?
już leżał
Aż strach pomyśleć, że te jebane lewactwo chciałoby wrócić do "redystrybucji dóbr". Kurwa, oby nigdy więcej historia się nie powtórzyła.
"biorę sobie małpeczkę i idę do pracy" proste
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów