Nowe auto nie jest hermetycznie zapakowane w blister i nim trafi w ręce klienta wiele może się zdarzyć...
Nowe auto nie jest hermetycznie zapakowane w blister i nim trafi w ręce klienta wiele może się zdarzyć...
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie oglądać. Koleś siedzi w oczekiwaniu na lawetę w bagażniku Renault Megane i pierdoląc 3 po 3 daje między wierszami do zrozumienia że chciałby mieć lepsze auto niż królowa lawet z pizdą w logo, ale go nie stać.
Ale ty pierdolisz, czy chociaż obejrzałeś inny jego film, czy dajesz tą opinię tylko po tym filmie. Facet dobrze gada i wiele jego rad może przydać się w życiu w sprawie samochodów i innych spraw z nim związanych.
Ale ty pierdolisz, czy chociaż obejrzałeś inny jego film, czy dajesz tą opinię tylko po tym filmie. Facet dobrze gada i wiele jego rad może przydać się w życiu w sprawie samochodów i innych spraw z nim związanych.
a komentujemy tu ten film czy cala jego jebaną wątłą twórczość?
Nie oglądać. Koleś siedzi w oczekiwaniu na lawetę w bagażniku Renault Megane i pierdoląc 3 po 3 daje między wierszami do zrozumienia że chciałby mieć lepsze auto niż królowa lawet z pizdą w logo, ale go nie stać.
Nie czekam na lawetę, ale masz rację wymieniam samochód, bo mi się właśnie leasing kończy
hehe o czym ty mówisz jemu się nie przyda Nietzsche ma 11lat narazie zbiera na rower
Nie czekam na lawetę, ale masz rację wymieniam samochód, bo mi się właśnie leasing kończy
Czyli jak sądziłem - nie stać Cię na własne auto i robisz za stróża auta wypożyczonego z banku.
Puste pierdolenie jak obietnice polityków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów