Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nie rasistka, nie wybieram których.majeńka napisał/a:Szczególnie czarnych....Podtrzymuję moje zdanie że wszystkich rasistów do utylizacji!
Ale, jeśli ci to sprawia różnicę, może zrobimy tak:
Wrzucamy do piachu najpierw warstwę rodzimych rasistów, potem panów i panie z filmu powyżej, ponownie warstwę naszych, itd. Dajemy parę milionów lat aż to się geologicznie przerobi. Powstała skała będzie miała ładny wzorek!
nie ma teraz większego rasisty, niż ja.
nie po tym, co te czarne małpy odpierdalają.
tfu.
Dobra, ale wiesz że oprócz tych małp są także zdrowi psychicznie asfalci?
dobra, ale czaisz że mój tekst w oczywisty sposób dotyczy tylko tych/takich zdziczałych małp(którym odmawiam wszelkich praw)?
nikt rozsądny nie bedzie dawał jebania(skoro już trzymamy się takiej malowniczej poetyki jebania xD) o przyzwoitych murzynów.
bo bez wątpienia tacy też są.
Niestety sądząc po wypowiedziach chyba nawet ponad połowy obecnych, to nie jest oczywiste. Jest na tym forum wielu dla których biały sebix > czarny inżynier (prawdziwy, nie pontonowy).dobra, ale czaisz że mój tekst w oczywisty sposób dotyczy tylko tych/takich zdziczałych małp(którym odmawiam wszelkich praw)?
nikt rozsądny nie bedzie dawał jebania(skoro już trzymamy się takiej malowniczej poetyki jebania xD) o przyzwoitych murzynów.
bo bez wątpienia tacy też są.
Lewacy przy tym utrzymują że wśród czarnych zdziczałych małp nie ma, film z tematu pokazuje że nie dość że istnieją to część z nich jest dodatkowo rasistami. I trzeba być ślepym aby nie dostrzec że wśród czarnych owych małp jest więcej niż wśród białych.
Zaś prawacy twierdzą że każdy czarny jest gorszy. Tzn, negują istnienie czarnych nie-małp.
Lewacy przy tym utrzymują że wśród czarnych zdziczałych małp nie ma, film z tematu pokazuje że nie dość że istnieją to część z nich jest dodatkowo rasistami. I trzeba być ślepym aby nie dostrzec że wśród czarnych owych małp jest więcej niż wśród białych.
Zaś prawacy twierdzą że każdy czarny jest gorszy. Tzn, negują istnienie czarnych nie-małp.
kurwa, czyli wychodzi na to, że jestem tylko malowanym lewakiem. :/
a rasiści to nie jest prawdziwa prawica!!11
xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów