Halaman znów pomyliłeś sadola z tym swoim forum dla zoofili ...
o to juz wiem kto się ukrywa pod nickiem; piesmniejebał123, jedyny user tegoż forum.
o to juz wiem kto się ukrywa pod nickiem; piesmniejebał123, jedyny user tegoż forum.
Rozumiem że takie wnioski wysnułeś po kolorze butów faceta którego mijałeś na ulicy w zeszły wtorek ?
Rozumiem że takie wnioski wysnułeś po kolorze butów faceta którego mijałeś na ulicy w zeszły wtorek ?
po twoich idiotycznych tekstach wyniesionych z podstawówki.
po twoich idiotycznych tekstach wyniesionych z podstawówki.
Oho halmanik się zbulwersował Teraz będziesz klockami rzucał po pokoju ?
Oho halmanik się zbulwersował Teraz będziesz klockami rzucał po pokoju ?
hm klockami powiadasz sadze iż nie , jeżeli halman w połowie jest cyganem to ukradnie klocki. a jeżeli w połowie chińczykiem to je zrobi . ale halman jest zoofilem więc materiały ukradnie i klocki zrobi ( tak jak murzyny domy)
Dla katozjebów-to jest naturalne zachowanie.
To nie jest buhaj rozpłodowy tylko 2 krowy. Jedna w rui- ciekawe czy wiecie która, skacząca czy obskakiwana.
Dla katozjebów-to jest naturalne zachowanie.
Skacze ta w rui, czyli fachowo mówiąc ,, bydłuje się''. Taką krowę prowadzi się do byka albo zapładnia z rurki sztucznie
Galman, Co jak co lecz podpisałeś film.
Wiadomo, ty główny aktor. Nie bój się, wątpię by ktoś chciał odebrać Ci rolę.
** Halman.
Lecz G jest obok H więc bez różnicy.
No nie do konca. Najczesciej ruje ma ta obskakiwana i na filmie skacze na nią byk, bo "dobija". Jak obskakuja sie krowy, to nie dobijają. Trust me I'm vet
Ruję ma obskakiwana. Łap piwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów