📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Swoją drogą gość ma farta w niefarcie że wydarzyło się to w cywilizowanym kraju gdzie jednak zycie ludzkie ma jakąś wartość - a nie jakichś chinach czy indiach
Swoją drogą gość ma farta w niefarcie że wydarzyło się to w cywilizowanym kraju gdzie jednak zycie ludzkie ma jakąś wartość - a nie jakichś chinach czy indiach
Halman napisał/a:
Czy wsadziłbyś głowę do piekarnika...
Nie wiem, ale chciałbym, żeby ktoś mnie wyciągnął z takiego płonącego autka.
widać, że masz sieczkę we łbie i musisz ją stale ukrywać, aby móc liczyć na czyjąś pomoc lub szacunek. hehe, dobrze ci tak
Con4terPro96 napisał/a:
Gość jest niesamowity - musi być to a nie jakichś chinach czy indiach
Chciałeś powiedzieć Polsce i Indiach (z naciskiem na nie Chinach)!
Tak, jeśli byłby tam ktoś mi bliski... ZJEBY
hasfar napisał/a:
Śmieszkujcie se ch*je.
W tej sytuacji - szacun.
Pewnie że szacun. Nie to co w Polsce. Już nie pamiętam gdzie dokładniej ale stary poszedł do sklepu i zostawił syna w samochodzie, ten się zaczął palić, nikt kurwa nie pomógł dziecku tylko się gapili jak te szpaki w pizdy. głośno o tym było, chcieli zarzuty nawet gapiom stawiać... A młody dosyć mocno poparzony został
johnnyy napisał/a:
Pewnie że szacun. Nie to co w Polsce. Już nie pamiętam gdzie dokładniej ale stary poszedł do sklepu i zostawił syna w samochodzie, ten się zaczął palić, nikt kurwa nie pomógł dziecku tylko się gapili jak te szpaki w pizdy. głośno o tym było, chcieli zarzuty nawet gapiom stawiać... A młody dosyć mocno poparzony został
w polsce jeszcze by ratujacy dostal pozew ze przy wyciaganiu z samochodu podrapał poszkodowanego o odlamki szyb.
dlatego jest znieczulica - przez cudowne sadownictwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów