Filmik z lekka kontrowersyjny, podważający teorie heliocentryczna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa ruski filmik, zaraz lemingsy zaczną pierdolić, że Amerykanie wmawiają teorię heliocentryczną żeby zaatakować Iran a Kopernik był amerykańskim agentem. który już 500 lat temu przygotowywał akcję przejęcia naszych łupków.
Hahahahah, od 4:00 i dalej, widać, że filmik powstał w celach humorystycznych, ewentualnie jest zwykłą prowokacją.
ziemia jest w centrum wszechświata i wszystko krąży wokół niej
jak jest inaczej, dawać niepodważalne dowody na taki stan rzeczy
jak jest inaczej, dawać niepodważalne dowody na taki stan rzeczy
nie chce mi sie tego czytac ani ogladac, idz pan w chuj
Ten filmik pokazuje jedynie, że Słońce nie jest centrum wszechświata, więc nie wiem po jaki chuj każdy ciśnie ten film -.- To by było nawet logiczne, jak jest nie wiem. Wiem jedno, komuś bardzo zależy żeby wcisnąć mi do głowy jak najwięcej bzdurnej wiedzy. Dlatego piwko dla filmiku i jebać system edukacji
Jak zobaczyłem, że zrozumienie ruchu po sprężynie wywołanego niewidzialną energią jest niezbędne do przechodzenia w inny wymiar to zrozumiałem, że ruskie mogą przesadzić z piciem spirytusu.
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
O kurwa ruski filmik, zaraz lemingsy zaczną pierdolić, że Amerykanie wmawiają teorię heliocentryczną żeby zaatakować Iran a Kopernik był amerykańskim agentem. który już 500 lat temu przygotowywał akcję przejęcia naszych łupków.
Powiedział to właśnie główny lemings co zawsze pierdoli!
tak naprawdę to ziemia jest tą całą galaktyką i nic więcej nie istnieje, telewizja kłamie
Spirala cyklonu, czubka głowy, a nawet kierunek spływu wody w zlewie uwarunkowana jest właśnie ruchem obrotowym ziemi Gimnazjaliści mogą wykonać bardzo proste doświadczenie, które słabszym umysły może wyrządzić wielką krzywdę. Po kąpieli, podczas spuszczania wody w wanie możecie zaobserwować ze wir, zawsze krążyć będzie w prawo. Po zatoczeniu ręką, kilku kółek w lewą stronę wokół odpływu, wir również zmieni kierunek, jednak po kilku chwilach powróci do ruchu prawostronnego.
@up, prowokacja jest na 100%.
Zastanawiałem się, czy ktoś może jest tak durny a jednocześnie robić takie filmiki - trochę mi się to ze sobą gryzie. Oczywiście motyw w stylu "nikt o tym nie mówi, ale ja wiem i wam powiem chociaż sam tego nie odkryłem" zdaje się potwierdzać, że to jakieś jaja...
Zastanawiałem się, czy ktoś może jest tak durny a jednocześnie robić takie filmiki - trochę mi się to ze sobą gryzie. Oczywiście motyw w stylu "nikt o tym nie mówi, ale ja wiem i wam powiem chociaż sam tego nie odkryłem" zdaje się potwierdzać, że to jakieś jaja...
co za gówno, idealne podsumowanie:
Cytat:
ktoś po prostu bardzo przeżył swoje przejście z podstawówki do gimnazjum i zamianę fizyki i astronomii dla dzieci na fizykę i astronomię dla starszych dzieci.
Esiusz napisał/a:
Ciekawe czy jak zeskocze z 20 pietra to tez zaczne sie krecic... hmm... ide
Nie musisz, Magik już to sprawdził
dupa tam wszystko zależy od punktu obserwacyjnego jaki obierzemy. Ziemia krąży wokół słońca, ale przecież z każdego podręcznika dowiemy się, że układ słoneczny krąży wokół centrum drogi mlecznej. To nie manipulacja tylko uproszczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów