📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebie tak ludziom zepsuć "najpiękniejszy dzień w życiu". W tym przypadku hejt na pałacjantów. Powinni zapytać czy go znają, jak nie to szerokiej drogi a nie aferę kręcić.
Banda pedałów.... i kilkunastu weselników niewinnych
Zwykle bronię policji ale w tej sytuacji zachowali się jak jebane cioty i zepsuli młodej parze dzień weselny.
Bo kurwa jakiś motocyklista się nie zatrzymał do kontroli to wyjebać kontrolę wszystkim, posprawdzać trójkąty i gaśnice.
Zwykle bronię policji ale w tej sytuacji zachowali się jak jebane cioty i zepsuli młodej parze dzień weselny.
Bo kurwa jakiś motocyklista się nie zatrzymał do kontroli to wyjebać kontrolę wszystkim, posprawdzać trójkąty i gaśnice.
Ja na ich miejscu spisałbym tego durnego policjanta, a na sali bym dał przykaz by za pewien czas każdy z weselników napisał skargę-donos na tego pajaca.
Pewnie flaszkę chciał.
Pewnie flaszkę chciał.
Interesujące w chuj...
Dobrze, że nie pocisnęli weselnikom gazem po oczach... Ja pierniczę... Mimo iż nie używam tego zwrotu, to tu jak ulał pasuje JP100%. Panowie policjanci, zamiast życzyć młodym szczęśliwej drogi, zjebaliście im ten dzień.
do końca byłem przekonany że to brama,
to jest kurwa nie możliwe co oni odjebali
to jest kurwa nie możliwe co oni odjebali
"ja osobiście go nie znam" ale reszta weselników już tak
Wina cyyrkowca na motocyklu. Było się zatrzymać do kontroli, przyjąc mandat na klatę i po sprawie
Wina cyyrkowca na motocyklu. Było się zatrzymać do kontroli, przyjąc mandat na klatę i po sprawie
To co, jak ktoś ma wesele to go nie obowiązują przepisy?
W ktorej komendzie pracuja tacy idioci. Pewnie czekali na flache z bagaznika pierdolone psy
Mogli ruszyć w pościg będzwały, a motopizdeczcie chuj w dupę za niezatrzymanie się do kontroli. Jak był duży orszak ślubny to po prostu powinni dać wpierdol tym policjantom i wypuścić ich nago bez broni i dokumentów, oraz powiedzieć że jeżeli pisną słówko to ich rodzina zginie.
AleDlaczego napisał/a:
To co, jak ktoś ma wesele to go nie obowiązują przepisy?
Co Ty pierdolisz? Jakie przepisy złamał? Na dobrą sprawę mógł olać kontrolę pytając o podstawę zatrzymania, a potem zrobić papa. Nie ma czegoś takiego, jak rutynowa kontrola. Gliniarze sami się podłożyli. AleDlaczego Ty tak wiecznie pierdolisz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów