Bardzo ciekawy film o masonach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AleHistoria to kanał Wyborczej więc śmiało można przyjąć, że wszystko jest na odwrotnie niż to co zostało tam powiedziane.
* bez "na"
* bez "na"
@Kratubratu
Jesteś idiotą.
Ale Historia akurat prezentuje całkiem niezły poziom informacji, bez nachalnego wpychania poglądów gazety - matki.
Ale po co wiedzieć takie rzeczy skoro można być głupim betonem, który nie spróbuje bo z góry wie że wszystko co inne jest beee.
Jesteś idiotą.
Ale Historia akurat prezentuje całkiem niezły poziom informacji, bez nachalnego wpychania poglądów gazety - matki.
Ale po co wiedzieć takie rzeczy skoro można być głupim betonem, który nie spróbuje bo z góry wie że wszystko co inne jest beee.
tajne to stowarzyszenie w chuj... dopóki ktoś nie znajdzie tego na YT
@ mis_kudlacz
Zasmuciłeś mnie więc obrażę Cię. Uznałem, że największą obelgą będzie ukazanie poziomu Twoich postów.
Sprawdźmy jak taki geniusz, który obraża pisze swoje posty.
@Kratubratu
Jesteś idiotą.
@wino666
Jesteś idiotą
@bronek_komar
Ale masz facet stuleje.
zwykłe bezmózgowie. Co jak co ale myślałem że to schorzenie jest na sadolu znane.
@TheColt
To jest twoja głupia hipokryzja.
Bawią mnie opinie debili którzy...
@markop4321
Ale ty zdajesz sobie sprawę że jesteś kretynem?
@ Sadix123
wybacz ale w tym przypadku brzmi to jakbyś powiedział "jestem idiotą".
@Kardio_Error
Czy ty jesteś naprawdę takim idiotą że nie rozumiesz akcji
Gratuluję i życzę dalszego rozwoju
Zasmuciłeś mnie więc obrażę Cię. Uznałem, że największą obelgą będzie ukazanie poziomu Twoich postów.
Sprawdźmy jak taki geniusz, który obraża pisze swoje posty.
@Kratubratu
Jesteś idiotą.
@wino666
Jesteś idiotą
@bronek_komar
Ale masz facet stuleje.
zwykłe bezmózgowie. Co jak co ale myślałem że to schorzenie jest na sadolu znane.
@TheColt
To jest twoja głupia hipokryzja.
Bawią mnie opinie debili którzy...
@markop4321
Ale ty zdajesz sobie sprawę że jesteś kretynem?
@ Sadix123
wybacz ale w tym przypadku brzmi to jakbyś powiedział "jestem idiotą".
@Kardio_Error
Czy ty jesteś naprawdę takim idiotą że nie rozumiesz akcji
Gratuluję i życzę dalszego rozwoju
@Kratubratu
Bo to idioci. Żadnego takiego komentarza nie wystawiam bezpodstawnie.
Ty za to jesteś uprzedzonym bałwanem. Nawet mi Cię nie żal.
Bo to idioci. Żadnego takiego komentarza nie wystawiam bezpodstawnie.
Ty za to jesteś uprzedzonym bałwanem. Nawet mi Cię nie żal.
Ale to jest propaganda. Narutowicz zamordowany przez nacjonalistę z prawicy, pewnie jeszcze z opozycji PO. Super, papa dla biedaków
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów