📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niklowana albo chromowana. Wypolerujesz i błyszczy się jak psu jaja.
Póki co jest fajna,ciekawi mnie jednak czy kierowca z tyłu byłby równie zadowolony gdyby słońce świeciło centralnie na tą cysterne
ciężarówka zajebista ale kurwa nie mogę zrozumieć dlaczego jej nie wyprzedziłeś !?
chromowanie galwaniczne lub dyfuzyjne.... tak tak we wtorek poprawka warunku z materialoznawstwa -.-
A w Polsce jest to zabronione z powodow bezpieczenstwa, niby racje ale chuj, nie mozna sie chromem pochwalic
Chuj za dnia może i wygląda super, fajnie, czadowo, zajebiście. Ale kurwa pomyślcie sobie co się kurwa musi dziać w nocy, jak masz takiego kolesia przed sobą!
Oślepnąć kurwa można.
Oślepnąć kurwa można.
Od razu po głosie rozpoznałem TheJapanChannelDcom... Jak dawno nie oglądałem jego filmików...
naprwde nie mozna miec w polsce chromu na calym aucie? moze ktos przytoczyc jakies prawo lub cos?
w poznaniu koles mial M5 calla w chromie i jechalem za nim w nocy i to nie jest tak ze slepniesz bo krzysiwzna tych blach powoduje ze odbite swiatlo nie leci spworotem do twojego auta tylko sie rozprasza. Oczywiscie pare razy jakos sie odbilo prosto w moje oczy ale wueirzcie mi gorzej jest jak jedzie za wami i sie w lusterku odbija albo z naprzeciwka jeep i jebie po gałach
w poznaniu koles mial M5 calla w chromie i jechalem za nim w nocy i to nie jest tak ze slepniesz bo krzysiwzna tych blach powoduje ze odbite swiatlo nie leci spworotem do twojego auta tylko sie rozprasza. Oczywiscie pare razy jakos sie odbilo prosto w moje oczy ale wueirzcie mi gorzej jest jak jedzie za wami i sie w lusterku odbija albo z naprzeciwka jeep i jebie po gałach
Do mnie do drukarni przyjeżdżały dwie cysterny: jedna z płocka, biała (wg. dowodu rejestracyjnego) cała ubłocona, zakurzona, bardziej szara niż samochód mojej żony w kolorze "kawa",
a druga z Niemiec - prawie tak błyszcząca jak ta, tylko że stalowa.
W Niemczech przed napełnianiem takiej cysterny polewali ją wodą - gdyby coś się wylało to na wodę, a nie na blachę - nie będzie plam, wżerów etc.
Do tego gdy tylko coś im się wylało, to przerywali robotę, pompowanie i sprzątali - dopóki nie było czysto, dopóty nie robili dalej.
Dlatego uważam, że można Niemców nie lubić za IIWŚ, język, czy Angelę Merkel, ale jako naród, ludzie, kultura stoją pod pewnymi względami wyżej od nas.
A u nas jeździły takie młotki, że jeden nawet nie potrafił zrozumieć jak ma podnieść koniec węża do góry, żebym ja drugim końcem do beczki zlał resztę toluenu. Tym sposobem ze 30 litrów wylało się na śnieg:P Całe szczęście że to tak szybko paruje:P
PS: do Niemiec cysternami jeździli Ślązacy z Oppeln, jeden to mówił "jo", zamiast "tak"
PPS: światła nie świecą do góry - ta cysterna nie oślepiała by bardziej niż samochody z przeciwka. Prędzej bym się obawiał, że zrobiła by się "niewidoczna".
a druga z Niemiec - prawie tak błyszcząca jak ta, tylko że stalowa.
W Niemczech przed napełnianiem takiej cysterny polewali ją wodą - gdyby coś się wylało to na wodę, a nie na blachę - nie będzie plam, wżerów etc.
Do tego gdy tylko coś im się wylało, to przerywali robotę, pompowanie i sprzątali - dopóki nie było czysto, dopóty nie robili dalej.
Dlatego uważam, że można Niemców nie lubić za IIWŚ, język, czy Angelę Merkel, ale jako naród, ludzie, kultura stoją pod pewnymi względami wyżej od nas.
A u nas jeździły takie młotki, że jeden nawet nie potrafił zrozumieć jak ma podnieść koniec węża do góry, żebym ja drugim końcem do beczki zlał resztę toluenu. Tym sposobem ze 30 litrów wylało się na śnieg:P Całe szczęście że to tak szybko paruje:P
PS: do Niemiec cysternami jeździli Ślązacy z Oppeln, jeden to mówił "jo", zamiast "tak"
PPS: światła nie świecą do góry - ta cysterna nie oślepiała by bardziej niż samochody z przeciwka. Prędzej bym się obawiał, że zrobiła by się "niewidoczna".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów