Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - ustawiam kamerę, siedzę na kiblu - ustawiam kamerę, dłubię w nosie - ustawiam kamerę, ustawiam kamerę - ustawiam inną kamerę... no na chuj wszystko nagrywać?
Dla materiałów na sadola
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - ustawiam kamerę, siedzę na kiblu - ustawiam kamerę, dłubię w nosie - ustawiam kamerę, ustawiam kamerę - ustawiam inną kamerę... no na chuj wszystko nagrywać?
Równie dobrze może, to być monitoring obiektu.
dobijcie mnie...
Kamerę możesz se w dupę wsadzić, wtedy będziesz miał monitoring odbytu
Kamerę możesz se w dupę wsadzić, wtedy będziesz miał monitoring odbytu
szkoda klawiatury na prymitywów...
Na chuj się nas pytasz? To ty jesteś kamerzystą więc powinieneś wiedzieć
To ty jesteś kamerzystą więc powinieneś wiedzieć
zawodowiec filmuje rzeczy istotne i za pieniądze. Dlatego pytam dzieci fejsa, tiktoka i innych pokrewnych debilizmów o nagrywanie wszystkiego i zapychaniem eksabajtami tym bezwartościowym gównem serwerów jak leci...
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - wstawiam na sadola, siedzę na kiblu - wstawiam na sadola, dłubię w nosie - wstawiam na sadola, wstawiam na sadola, - wstawiam wciąż na sadola,... no na chuj wszystko wstawiać na sadola,?
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - wstawiam na sadola, siedzę na kiblu - wstawiam na sadola, dłubię w nosie - wstawiam na sadola, wstawiam na sadola, - wstawiam wciąż na sadola,... no na chuj wszystko wstawiać na sadola,?
Żebym miał co z przyjemnością obejrzeć do śniadania, obiadu lub kolacji
Jeśli gościu był z najętej firmy, to do materiałów promocyjnych. Jak mi przyszli robić ogrodzenie to też sobie foty cykali "przy pracy".
Pracuje w dość dużej firmie, ostatnio malowali nam fasadę, rozstawili kamery i do dzieła. To samo jak robili pracę remontowe wewnątrz. Tańsze ubezpieczenie, jak pracujesz pod kamerą żeby w razie czego były dowody co i jak się stało. Jeśli koleś jest na własnej działalności, to może mieć dokładnie taki sam zapis w umowie z ubezpieczycielem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów