📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy to już Chiński Nowy Rok???
PS6 napisał/a:
Cytuj PS6 • Dzisiaj 8:35
Nie każdy telefon to smartfon, ale każdy smartfon to telefon
Kurwa... a mój S6 Edge coś ostatnio grzeje się mocno podczas oglądania sadistica...
Mam Samsunga A20e i wkurwia mnie jak telefon mi wyświetla komunikat że sie przegrzewa od jednej aplikacji do słuchania muzyki.
Teraz to doceniam
Teraz to doceniam
Tylko SGS Note 7 zapalał się nagminnie. I to nagminnie to też było kilkaset sztuk zapalonych telefonów na miliony sprzedanych. Co roku notuje się kilkadziesiąt przypadków zapłonów telefonów właściwie każdej marki.
Odpierdol się od Samsunga. Użytkuje całe życie różne modele i nie narzekam
ziembix napisał/a:
Odpierdol się od Samsunga. Użytkuje całe życie różne modele i nie narzekam
użytkuj dalej - wszystko przed tobą
Chuja tam telefon czy smartfon. Po pierwszym wystrzale już by nic się dalej nie działo bo byłby w takich częściach, że nie miało by co generować takich wyładowań.
Jak już, to jest to zajebiste przeciążenie linii energetycznej . Telefon po prostu był pechowym punktem wyjścia z gniazdka
Jak już, to jest to zajebiste przeciążenie linii energetycznej . Telefon po prostu był pechowym punktem wyjścia z gniazdka
Zdecydowanie nie telefon, jedno ogniwo w telefonie nie zrobiłoby takiego rozpierdolu. Co najmniej jakiś większy powerbank.
Wyobraźcie sobie spiskowa teorię w której Chińczycy do każdego telefonu włożyli takie ładunki i odpalą je w jednakowym czasie na całym świecie żeby przejąć władzę xD
kigam napisał/a:
Wyobraźcie sobie spiskowa teorię w której Chińczycy do każdego telefonu włożyli takie ładunki i odpalą je w jednakowym czasie na całym świecie żeby przejąć władzę xD
No to wyobraź sobie ilu ludzi musiałoby zostać w to zaangażowanych, żeby zamontować ładunek w każdym telefonie. A druga rzecz, to myślisz, ze CIA pozwoliłoby na to?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów