Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze ze ta konsumpcja kanapki tak przypadkowo się nagrała ..
Gdybyś oglądał coś więcej niż sadola wiedziałbyś, że Emil nagrywa swoje podróże. Czasem na nagraniach też je.
tak, miał tresowaną mewę czy tam rybitwę...
uwielbiam takich jak ty dla których wszystko jest ustawką i jebie fejkiem...
Bo to jest fejk ustawka jełopie. Koleś doskonale wiedział że ptaki są powiedzmy oswojone z ludźmi, i wiedział że podlatują do nich po żarcie, dlatego wykorzystał ten fakt i nagrał filmik ze niby przypadkiem. Bo kto kurwa normalny kameruje siebir samego jak wpierdala kanapkę?
Może nie miał tresowanej mewy, ale doskonale wiedział, że tam ptaki porywają jedzenie i dlatego liczył na to i nagrywal. Proste.
To jest niby mewa czy rybitwa... ? To powodzenia.
Fajna mewa...
tia.... tresowana .... jakbyś mieszkał nad morzem , to byś wiedział ze ptaszyska to z reki kanapkę potrafi zajumac . normalna rzecz.
Mieszkam całe życie nad morzem i nigdy takiej sytuacji nie miałem. Ptaki boją się ludzi, co innego jak zostawisz na chwilę żarcie na stole.
A to tutaj wygląda jak sokół, jest bardzo dużo sokolników którzy wykorzystują je np do przegonienia plagi gołębi z zakładów produkcyjnych. Nie twierdzę że ten jest tresowany, ale mógłby taki być
Widać, że sztucznie trzyma to żarcie i się przygląda jakby się zastanawiał co je. Wiedział dobrze, że ptaki nad morzem wyrywają żarcie, które się trzyma w dużej odległości od ciała.
Akurat to wygląda na ustawkę. Po prostu w wielu miejscach ptaki już wyczaiły, że to bardzo łatwa metoda na zdobycie pożywienia i takie sytuacje są cały czas.
Nie wszystko ale to jest ustawione, uwielbiam takich co da się ich jebać na kase
Mówili mu kwestionuj wszystko to kwestionuje. Matka do niego drze pape że na obiad a ten odkrzykuje "test DNA kurwa zrobimy to dopiero pójdę, teraz nie wiem czy jesteś moją starą"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów