tak, miał tresowaną mewę czy tam rybitwę...
uwielbiam takich jak ty dla których wszystko jest ustawką i jebie fejkiem...
dobrze ze ta konsumpcja kanapki tak przypadkowo się nagrała ..
Na najngagu pisali, że to jakiś strimer prawdziwego życia w Japonii (IRL streamer), nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest, ale chuj.
A akcja z ptaszkiem wydarzyła się po dziewięciu godzinach streama.
Nie oceniam.
To sie nazywa - prowokacja. Tak jak durna lewaczka, ktora z cyckami na wierzchu i kusa spodnica idzie przez miasto i nagrywa "tresowanych" facetow i ich uwagi.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To sie nazywa - prowokacja. Tak jak durna lewaczka, ktora z cyckami na wierzchu i kusa spodnica idzie przez miasto i nagrywa "tresowanych" facetow i ich uwagi.
Tak to wygląda, ale widziałem wiele filmików, w których ptactwo tak oswojone z ludźmi podpierdala żarcie niczemu nie świadomym turystom.. ale i owszem.. chłop zwabił ptaka tym żarciem. Jak naga kobieta mężczyznę.
tia.... tresowana .... jakbyś mieszkał nad morzem , to byś wiedział ze ptaszyska to z reki kanapkę potrafi zajumac . normalna rzecz.
Masz rację co nie zmienia faktu że walisz konia do ilości otrzymanych wirtualnych piw .
tia.... tresowana .... jakbyś mieszkał nad morzem , to byś wiedział ze ptaszyska to z reki kanapkę potrafi zajumac . normalna rzecz.
Ale przeczytałeś ze zrozumieniem to co skomentowałeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów