📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
petru23 napisał/a:
Kurwa, jakie to sadystyczne. Na harda z tym.
Gościu skończ już z tym hasłem bo już mdli mnie od tego.
Mamy 21 wiek
Byku35 napisał/a:
Gościu skończ już z tym hasłem bo już mdli mnie od tego.
Mamy 21 wiek
no niby tak ale jak dawno temu zakładałem tu konto to naprawde ludzie wrzucali zdjęcia adekwatne do nazwy, a teraz ? obrazki z kwejka filmiki zjebane takie jak ten, że jakiś gówniak wrzuca ryby do wiadra. Japierdole wielkie mi kurwa rzeczy. Jakby opierdolił je na surowo to by był materiał... Pokolenie ciot w rurkach robi swoje
w sensie do nazwy stronki ...
Dokładnie, razak. To, że mamy XXI wiek, to nie znaczy od razu, że Sadistic ma w niego wchodzić, panie Byku35. My tu jesteśmy na php i mamy chujową szukajkę. Do tego mamy adminów, którzy mają ksywy i avatary, a nie jakiś zjebany Dział Pomocy Użytkownika.
I ja to lubię!
I ja to lubię!
To jest dziecko, dla niego to zabawa, a nie praca, to nie kamieniołom
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Czyli jak moja córka pomoga mi wyrywać chwasty na działce to znaczy że będzie miała 15 lat stażu ogrodnika?
To jest dziecko, dla niego to zabawa, a nie praca, to nie kamieniołom
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Brazylia co prawda jest mało ucywilizowana ale dzieci się tam nie wykorzystuje do pracy. To nie Chiny.
jak pierdolnie dużo nadgodzin to nawet 21 nie 15
razak napisał/a:
no niby tak ale jak dawno temu zakładałem tu konto to naprawde ludzie wrzucali zdjęcia adekwatne do nazwy, a teraz ? obrazki z kwejka filmiki zjebane takie jak ten, że jakiś gówniak wrzuca ryby do wiadra. Japierdole wielkie mi kurwa rzeczy. Jakby opierdolił je na surowo to by był materiał... Pokolenie ciot w rurkach robi swoje
w sensie do nazwy stronki ...
Białe buciki i podwiniete nogawki i już wiadomo że to jebana pizda jak nie pedal. Połowa młodzieży tak się ubiera bo to modne. No kurwa, przyznawać się pizdy kto tak się ubiera.
otomin napisał/a:
Białe buciki i podwiniete nogawki i już wiadomo że to jebana pizda jak nie pedal. Połowa młodzieży tak się ubiera bo to modne. No kurwa, przyznawać się pizdy kto tak się ubiera.
dokladnie! twardziele nosza tylko dres i mokasyny z fredzlami!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów