Co prawda 18-tki pewnie nie dożyje, ale sporo do tego czasu porucha
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jestem ciekawe kiedy takie zachowanie dojdzie do polskiej patoli
W tym wieku to moje potrafiły napisać tata, ale każdy uczy tego co chce.
Prosze, powiedzcie mi,ze to glupia starsza siostra, ktora niebawem dostanie po ryju od rodzicow, a nie jego matka.
Znawca_Cipek napisał/a:
Prosze, powiedzcie mi,ze to glupia starsza siostra, ktora niebawem dostanie po ryju od rodzicow, a nie jego matka.
babcia
Dobra- powiem Ci: to głupia starsza siostra dostanie po ryju od ojca, a nie jego matka
Oj byłby wrzask, gdyby facet robił podobne rzeczy przy dzieciaku
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów