Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wybieram się właśnie na wakacje samolotem do Kosowa. Trochę się boję widząc ostatnio tyle wypadków lotniczych... : [
W Kosowie jest zaplanowana katastrofa ofiar 144 widziałem na darknecie a wszystkie inne dokładnie opisane i się sprawdza
W Kosowie jest zaplanowana katastrofa ofiar 144 widziałem na darknecie a wszystkie inne dokładnie opisane i się sprawdza
Kurde, zbyszek, czyli ja zginę w tym samolocie???? Teraz to dopiero jestem zes..ny
[ Dodano 2025-02-18, 13:29 ]
Zbyniu, napisz że sobie jajce robisz

Kurde, zbyszek, czyli ja zginę w tym samolocie???? Teraz to dopiero jestem zes..ny
Jak nagrasz film z katastrofy będę wnioskował o nadanie Ci honorowego członka Sadistic

Jak nagrasz film z katastrofy będę wnioskował o nadanie Ci honorowego członka Sadistic
Zbyniu, to będzie lot nr IV1371 z Hamburga do Kosowa (Prisztina) lot jutro. Czy mógłbyś mi sprawdzić czy to ten lot na tym czarnym necie???? Błagam cię
[ Dodano 2025-02-18, 13:48 ]
No jak było pół metra śniegu na pasie to nie dziwne że się wyp🤬olił hehe
Nie śmiej się kulfonie!
[ Dodano 2025-02-18, 13:51 ]
@Zbyszek3000 halo, zbynio, odpowiedz mi. Najpierw mnie straszysz a teraz milczysz
[ Dodano 2025-02-18, 14:11 ]
@Zbyszek3000 gad demyt. Idzi ty w kukurydzy sraty. Jajce se robiłeś
Zarejestruj katastrofe i wyślij na sadola
Zarejestruj katastrofe i wyślij na sadola
Niby jak wysłać potem?
Niby jak wysłać potem?
Przed lądowaniem zadzwoń do brata bliźniaka videocallem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie