📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakaś ekipa dziennikarzy jechała sobie a z boczku wyskoczyła im babka ibizą. wsio
Grunt że nic im się nie stało (chyba). A pasażer z przodu jest popierdzielony.
Ktoś mówił, że musiał się czegoś przytrzymać. Nad drzwiami powinien być taki uchwyt, a samych drzwi też można się przytrzymać. -.-
Ktoś mówił, że musiał się czegoś przytrzymać. Nad drzwiami powinien być taki uchwyt, a samych drzwi też można się przytrzymać. -.-
Panika po wypadku robi swoje, dlatego koles wyskoczyl przez okno a nie otwieral drzwi... foty z wypadku : wpiszcie Volvo V40 accident- photos w youtube.
Varg napisał/a:
Wiem co mowie, jak w robocie pol palca mi ujebalo to kumpel z pracy musial pod monopolowy podjechac najpierw i dopiero do szpitala, bo inaczej sie nie dalem ;]
Błagam.
Nie ośmieszaj się już.
Polecam oglądnąć na youtube rajd dziennikarzy z Ropczyc... Widać tam wyraźnie, jakimi pizdami i drogowymi nieukami są dziennikarze motoryzacyjni w Polsce, którzy uczą w swoich pseudonaukowych gazetkach (vide - auto świat) jak jeździć, a sami KURWA nie mają o tym ZIELONEGO pojęcia...
BTW. akcji z tego filmu nie znam, więc nie wiem czy można było wybronić czy nie, ale to nie zmienia faktu, że co dziennikarz motoryzacyjny, to dzienikarz motoryzacyjny.
BTW. akcji z tego filmu nie znam, więc nie wiem czy można było wybronić czy nie, ale to nie zmienia faktu, że co dziennikarz motoryzacyjny, to dzienikarz motoryzacyjny.
wafel00 napisał/a:
Ty bys myślałam w czsie wypadku czego wypada sie złapac? po za tym oni ni w te stronę nie przechywali zeby sie drzwi trzymac
Ale pierdzielnął(?) ;d
Radio keeps going ;D
Radio keeps going ;D
bania88 napisał/a:
Dla mnie fakeiem zalatuje. Kamery jakies lataja, a poza tym widac ze jakis nowszy samochod a poduszka zadna niewystrzelila? Dziwne
Jechałem Sprinterem, było nas 3 w kabinie, mieliśmy czołówkę z łęczna-trans, gość walną w nas od strony kierowcy w dzwi/przednie światło i poduszki też sie nie włączyły o.O
W sumie masz racje, bo jak kupujesz uzywany samochod to huj wie czy on sprawny czy niet
sądząc po zabudowaniach powinien jechac tam 50 a nie 100km/h, moze wtedy udało by mu sie ominąc przeszkode, jak w teście łosia, co do rąk na kierownicy, to ktos wczesniej napisał ze trzymał prawidłowo... nie trzymał prawidłowo, i zauważcie jak głęboko zakorzenił mu sie nawyk kręcenia kółkiem ala "mydełko FA", nawet w chwili zagrożenia życia dresiarski odruch prosto z golfa dał o sobie znac : P
dobra realistyczna gierka:D volvo s40 drift
Lu7yn napisał/a:
nie jest to Feak. wystarczy sie przyjrzeć
Feak? To ciekawe, bo ja nie muszę się przyglądać, żeby dojść do wniosku, że to nie jest odbyt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów