📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I radio nadal działa, może kiedyś kupie Volvo...
~Baalp jakbyś widział filmik na jutjubje, a raczej czytał pod nim komentarze, to byś się doczytał ciekawostki, że w volvo (nie wiem czy wszystkich) jest taki system, że po wypadku włącza się radio żeby zapobiec szokowi czy czemuś tam nieźle pierdolnięte ;D
Ja bym wolal system szybkiego polewania po wypadku... Wyskoczyla by ci ze schowka seta czystej i zadnego szoku ni ma, a nie tam radiem...
Ten obok chciał się po prostu przytrzymać, kiedy i tak już zaczynali się obracać
Wydaje mi się że jakby tak nie wiosłował tą kierownicą to by nie fiknął :]
Tak to jest jak się panikuje za kierownicą :]
Koles jest dla mnie mistrzem Zamiast sprawdzic czy drzwi sie otwieraja odrazu wyparowal przez okno
Lukas 360, bo się rajdów WRC naoglądał.
Varg napisał/a:
Ja bym wolal system szybkiego polewania po wypadku... Wyskoczyla by ci ze schowka seta czystej i zadnego szoku ni ma, a nie tam radiem...
Brawo kurwa
Dla mnie fakeiem zalatuje. Kamery jakies lataja, a poza tym widac ze jakis nowszy samochod a poduszka zadna niewystrzelila? Dziwne
bardzo dobra postawa obu chłopaków siedzących z przodu.
kierowca ręce na kierze.
pasażer też sie przytrzybał, witek przynajmniej im nie połamało.
kierowca ręce na kierze.
pasażer też sie przytrzybał, witek przynajmniej im nie połamało.
Matuch90 napisał/a:
Brawo kurwa
Wiem co mowie, jak w robocie pol palca mi ujebalo to kumpel z pracy musial pod monopolowy podjechac najpierw i dopiero do szpitala, bo inaczej sie nie dalem ;]
mordrag napisał/a:
Wydaje mi się że jakby tak nie wiosłował tą kierownicą to by nie fiknął :]
Masz prawko wogole?? Z tego co pamietam to ktos im wyjechal i gosciu skrecil ostro zeby nie przypierdolic. Niestety przy takiej predkosci nie ma chuja zeby nie wpasc w poslizg. Kierowca probowal wyprowadzic auto ale niestety nie udalo mu sie. Chociaz gdyby pasazer nie zlapal kiery to moze by sie udalo ale chuj tam wie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów