Marius Aasen (kierowca) i Marlene Engan (pilot) ulegli dachowaniu w Norweskim Rajdzie Sigdalsrally. Kierowca źle ocenił fragment odcinka i przez ułamek sek stracił panowanie nad autem w wyniku czego wydachował autem, następnie Rajdowa Fiesta wpadła do rzeki/rzeczki. Kierowca jak i pilot byli tylko poobijani.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już widze ten wypadek w Polsce, relacje swiadków "Ło kurwa, ło ja pierdole, o kurwa ale zajebał, ja pierdole nagrałem to, ale urwał, o kurwa soijlljer mu odlecial, Heniek wykręcaj felgi, kurwa moje pole"
Przeczytałem: "kierowca jak i piloty byli tylko poojebani"
Kamerzysta nawet nie drgnął!
Pewnie niewolnik za karę w zimę przykuty do drzewa!
Pewnie niewolnik za karę w zimę przykuty do drzewa!
Przynajmniej się wikingi rozgrzeją, bo ten ich trucht to jakby się w gacie zesrali.
Tak wiem oni w miesiąc zarobią tyle co ja czy ty w rok...
Tak wiem oni w miesiąc zarobią tyle co ja czy ty w rok...
Tylko poobijani. Nic dziwnego po to jest klatka bezpieczeństwa. Nie to co w zwykłej ulicznej mydelniczce, która strefe zgniotu ma tuż za tylnim zderzakiem. Choć na głupote na drodze nawet klatka nie pomoże
poleciał jak szmata
przeczytałem, że Kierowca jak i pilot byli tylko pojebani hue hue
Kurwa, moja rzeka...
Alkomatem ich sprawdzili ?
Zobaczyłem auto na dachu to już myślałem, że nasz super kierowca Kubica znowu rajduje. Ale nieeee, ale nieee.
jak można ulec dachowaniu?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów