To przez te swoje papugi większość piratów ma jedno oko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To przez te swoje papugi większość piratów ma jedno oko
Sunday napisał/a:
Noga i hak zamiast dłoni to przez rekiny
A już myślałem, że przez starego papugi.
wertuqq napisał/a:
To już wiadomo, że w niedzielę będzie rosół.
takie baby są jebnięte, zaraz sobie wytłumaczą że to niewinne stworzonko i taką ma nature
Wyjebal bym ją w mordę
Głupia cipa. Taka duża papuga bez najmniejszego problemu może wyłupać oko, albo poważnie zranić swoim dziobem. Jak widać fotka na instagrama czy filmik na tiktoka jest więcej wart niż obuoczne widzenie.
Sunday napisał/a:
Noga i hak zamiast dłoni to przez rekiny
Hak jest przez krokodyla tak było w piotrusiu panie, przysięgam.
Powinna się cieszyć, będzie miała dodatkową dziurkę do ruchania
edmund napisał/a:
takie baby są jebnięte, zaraz sobie wytłumaczą że to niewinne stworzonko i taką ma nature
I ma rację, bo to nie był atak. Papugi sobie w ten sposób wzajemnie oczyszczają dzioby. Skąd papuga ma wiedzieć, że człowiek nie ma tak twardego dzioba?
jak byłem zoo to robili takie własnie zapoznanie ze zwierzątkami i mój gówniak miał papuga na ramieniu widać, że zwierzątko się stresowało całe przedszkole kładło sobie na ramieniu żako. Mojego kaszojada bez ostrzeżenia złapała za ucho wiadomo przebiła na wylot a ja w odruchu po prostu z płaskiego potraktowałem... efekt taki ucho się bardziej rozerwało a ptak zdechł. To nie było najlepsze wyjście do zoo
Justynka99 napisał/a:
I ma rację, bo to nie był atak. Papugi sobie w ten sposób wzajemnie oczyszczają dzioby. Skąd papuga ma wiedzieć, że człowiek nie ma tak twardego dzioba?
co do natury to oczywiste, ale dowie się o tym przez doświadczenie, zamiast dzięki wyobraźni, jeszcze cudem będzie gdy tak dalej robić nie będzie,
a że takie niewinne nie jest, to każdy człowiek z wyobraźnią wie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów