18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:26
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Daj przejechać karetce!
Mizantrop • 2012-05-21, 22:59
Wrzucam żeby rozpowszechnić tą formę zatrzymywania się przed światłami, skrzyżowaniami czy chuj wie gdzie tak, aby ułatwić przejazd karetkom.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DyndaS 2012-05-22, 5:52
Tak bo każdy jest wróżką i wszędzie będzie przycierać opony o krawężniki...
Owszem jeśli faktycznie będzie nadjeżdżać i będzie ją słychać/widać to jak najbardziej zjechać ustąpić.
Filmik jak dla mnie bez sensu... chyba ze ten film miał być przeznaczony dla pojedynczych niedorozwiniętych intelektualnie którzy się jeszcze nie zczaili że karetce trzeba ustąpić...
Zgłoś
valit 2012-05-22, 6:30
Pomysł dobry, tylko znając czystość dróg przy krawężnikach bardzo często leży jakiś syf i lada moment może być flak i koło do zmiany.
Zgłoś
Boss-man 2012-05-22, 7:14
Polskie prawo zezwala na wjazd na skrzyżowanie na czerwonym świetle jeśli zjeżdżamy pojazdowi uprzywilejowanemu. Także jeśli coś jedzie to się wjeżdża na pasy i po kłopocie .
Zgłoś
SuperRyszard 2012-05-22, 7:26
A i motocykliści skorzystają
Zgłoś
Unihoc 2012-05-22, 8:15
Tak tak a jak ja mam przejechać rowerem np z dzieckiem ;'(
Zgłoś
MoHardcore 2012-05-22, 8:32 1
Unihoc napisał/a:

Tak tak a jak ja mam przejechać rowerem np z dzieckiem ;'(

hyc o kraweznik
Zgłoś
Azazel91 2012-05-22, 8:44 1
@NieWeszles

Zostałeś oficjalnie strollowany. 0/10
Zgłoś
wrc206 2012-05-22, 9:49 1
Bardzo słuszna inicjatywa, zgadzam się a przy okazji będzie miejsce dla motocyklistów :]
Zgłoś
Dziamian 2012-05-22, 9:51
Leouch napisał/a:

@Dzimi widze jeszcze ze straza miejska nie miales doczynienia>.>

Uwierz mi że jak się uprzesz i dowiedziesz swojej racji to straż miejska może tylko chcieć i nic więcej

wrc206 napisał/a:

Bardzo słuszna inicjatywa, zgadzam się a przy okazji będzie miejsce dla motocyklistów :]

Motocykliści niech też normalnie jeżdżą bo to co tu się robi to nie dla motocykli tylko dla pojazdów uprzywilejowanych
Zgłoś
deniZ 2012-05-22, 10:09
A nie lepiej zatrzymac sie 2 metry dalej - NA PRZEJSCIU, blokujac tym samym wejscie pod nadjezdzajaca karetke jakiemus inteligentnemu inaczej przechodniowi??
Zgłoś
głodny_toster 2012-05-22, 10:38
NieWeszles napisał/a:

Chuj mnie obchodzi czym jeździsz i ile to ma koni. Równie dobrze możesz jeździć maluchem. A życzę Ci żebyś właśnie zdechł gdy będzie jechała po Ciebie karetka i jakiś palant zastawi drogę..

A mnie chuj obchodzi, że Ciebie chuj obchodzi:D Jak nie wyczuwasz żartu czy ironii to wiesz co możesz zrobić??( nie będę się rozpisywał co, bo tutejsi moderatorzy maja wyjątkowo zajebiste poczucie humoru:D) No więc zrób to kurwa!
Zgłoś
werther 2012-05-22, 10:52 3
vass napisał/a:

Tak stanę przy krawężniku i zaraz jakiś pajac się wpierdoli obok mnie zadowolony, że zdobył pull position

pole position
Zgłoś
Bannan 2012-05-22, 10:56
Jeśli stoimy na światłach i jest czerwone i karetka nie ma jak przejechać to mamy bezwzględny obowiązek ją przepuścić jak!? wystarczy przejechać na czerwonym świetle. Prawo nie zabrania takiego manewru jeśli chodzi i przepuszczanie pojazdów uprzywilejowanych
Zgłoś
p................7 2012-05-22, 11:01
Paranoja. Pewnie że można tak robić. I pić piwo bezalkoholowe. I szczać na siedząco. I w sumie każdą rzecz w życiu można zrobić jakoś inaczej tak żeby było lepiej. Tylko nie wiem jak to się dzieje że w rezultacie żyć się odechciewa.
Zgłoś
stworek 2012-05-22, 11:59
Jebać karetki, ważne że w taki sposób ułatwiacie przejazd motocyklistą !!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem