Wrzucam żeby rozpowszechnić tą formę zatrzymywania się przed światłami, skrzyżowaniami czy chuj wie gdzie tak, aby ułatwić przejazd karetkom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i taka jest prawda, nie raz mi się zdarzyło, że świadomie łamałem przepisy by przepuścić pogotowie, straż bądź policję i żadna kara za to was nie czeka
Tak stanę przy krawężniku i zaraz jakiś pajac się wpierdoli obok mnie zadowolony, że zdobył pull position
Co on kurwa mi będzie pierdolić?! Mam audi A8 1.6 w LPG, 320 koni i nikt mi nie ma prawa mówić jak mam prowadzić samochód. Nie po to zdawałem prawo jazdy, żeby teraz stosować się do jakichś racjonalnych idiotów! OMG przecież każdy wie, że należy jechać lewym pasem, żeby w razie co, karetki mogły przejechać prawym!!!
a potem sie ludzie wkurwiaja, ze nie moga w prawo na strzalce przejechac bo jakis pojeb stanal pod samym kraweznikiem
@up Karol
Gwoli ścisłości lewy pas jest szybkiego ruchu, zobacz na każdej autostradzie, drodze szybkiego ruchu czy obwodnicy.
Nie wiem jak ciebie, ale mnie tak uczyli, a zdawałem ledwie 4 lata temu...
Tu masz tekst, żeby nie było, że gołosłowny jestem!
Gwoli ścisłości lewy pas jest szybkiego ruchu, zobacz na każdej autostradzie, drodze szybkiego ruchu czy obwodnicy.
Nie wiem jak ciebie, ale mnie tak uczyli, a zdawałem ledwie 4 lata temu...
Tu masz tekst, żeby nie było, że gołosłowny jestem!
@up
@upx2
... ale on ma Audi A8 1.6 w LPG, 320 koni i zapierdala po tej autostracie 333(slownie: czysta czydzieści czy km/h wiec zapierdala 2x tak szybko jak inni zapierdalacze
... ale on ma Audi A8 1.6 w LPG, 320 koni i zapierdala po tej autostracie 333(slownie: czysta czydzieści czy km/h wiec zapierdala 2x tak szybko jak inni zapierdalacze
Wystarczy zatrzymać sie nie 3cm przed pasami tylko z 2-3 metry i jak jedzie cos na sygnale to wtedy zjechac (miejsca na to jest wystarczajaco...
Na drugim pasie ktoś także się zatrzyma przy wewnętrznej linii ... i cały misterny plan też w pizdu
ech, spodziewałem się jakiegoś filmu który pokazuje reakcję ludzi w samochodach na zbliżającą się karetkę, a tu kurwa jakiś chujowy instruktarz...
Karola_Strausburger napisał/a:
Co on kurwa mi będzie pierdolić?! Mam audi A8 1.6 w LPG, 320 koni i nikt mi nie ma prawa mówić jak mam prowadzić samochód. Nie po to zdawałem prawo jazdy, żeby teraz stosować się do jakichś racjonalnych idiotów! OMG przecież każdy wie, że należy jechać lewym pasem, żeby w razie co, karetki mogły przejechać prawym!!!
Chuj mnie obchodzi czym jeździsz i ile to ma koni. Równie dobrze możesz jeździć maluchem. A życzę Ci żebyś właśnie zdechł gdy będzie jechała po Ciebie karetka i jakiś palant zastawi drogę..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów