📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już wolałbym zobaczyć jak ten dym się ulatnia i co kot na to niż ten zjebany na siłę dodany wybuch
Flodzia napisał/a:
I kto to mówi
Buahahahaha Halman- mistrz samozaorania się. Usuń chłopie konto i już się nie kompromituj hipokryto.
Halman napisał/a:
pierdolona hipokryzja
Nie używaj słów których znaczenia nie znasz bo się jeszcze bardziej kompromitujesz.
Flodzia napisał/a:
Nie używaj słów których znaczenia nie znasz bo się jeszcze bardziej kompromitujesz.
a według ciebie co znaczy hipokryzja skoro tak twierdzisz?
Halman napisał/a:
a według ciebie co znaczy hipokryzja skoro tak twierdzisz?
W dużym skrócie bo i tak więcej nie zrozumiesz : rozbieżność między zachowaniem a deklarowanymi zasadami.
Czyli idealny przykład twojej osoby. Ktoś wrzucił kotki to beee... ale jak ty wrzucasz to już cacy.
Więc tu jest różnica bo ja nie negowałam wrzucania takich treści a jedynie zwróciłam uwagę na twoje zachowanie niczym chorągiewka na wietrze. Takie twoje zachowania można zobaczyć na każdym kroku i raczej nikogo one nie dziwią a dopisek który sam sobie dodałeś w profilu (Submoderator ) pokazuje jedynie jakie masz parcie na szkło.
Flodzia napisał/a:
W dużym skrócie bo i tak więcej nie zrozumiesz : rozbieżność między zachowaniem a deklarowanymi zasadami.
.
O dziwo (jak dla ciebie) zrozumiałem więc jak się to ma bycia hipokrytą w twoim przypadku? wrzucasz kotki ale innym to wytykasz? czyli jestesmy hipokrytami czy tylko ja sie do tego przyznaję?
Flodzia napisał/a:
Takie twoje zachowania można zobaczyć na każdym kroku i raczej nikogo one nie dziwią a dopisek który sam sobie dodałeś w profilu (Submoderator ) pokazuje jedynie jakie masz parcie na szkło.
Jakie moje zachowanie na każdym kroku, można przykłady czy tylko hejtujące pierdolenie? A jak sobie dopiszę w profilu "patriarcha wszechrusi" to nim jestem? takie tłumaczenie to do lat 16, nie więcej. Ewentualnie opóźnionych umysłowo. Pozdrawiam.
Jak tak wybuchło to go chyba rozjebało na strzępy?
krzysztof3011 napisał/a:
Hal, przegrałeś.
Przyznaj się do błędu i przeproś.
dziękuję za postawione piwo;
Znowu się ośmieszasz. Idziesz w zaparte, ale nadal jesteś w błędzie.
Chodzi o to, że najpierw sam krytykujesz umieszczanie filmów z kotami, a później sam je wrzucasz. Moje zdanie na temat zamieszczonego przez Ciebie filmu nie ma tu znaczenia. Problemem jest Twoja dwulicowość.
Jeszcze możesz przyznać się do błędu. Nie brnij w przepaść.
Pozdrawiam.
Chodzi o to, że najpierw sam krytykujesz umieszczanie filmów z kotami, a później sam je wrzucasz. Moje zdanie na temat zamieszczonego przez Ciebie filmu nie ma tu znaczenia. Problemem jest Twoja dwulicowość.
Jeszcze możesz przyznać się do błędu. Nie brnij w przepaść.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów