Jak w temacie - Azjata zajada się świeżym mięsem. Bardzo, ale to bardzo świeżym. Tak świeżym, że bardziej świeże już być nie może.
#peopleareamazing
Smacznego.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DMT
2016-01-27, 16:59
Co za k🤬a debil.Jak on tak mógł? Mysie oseski należy konsumować z jasnym sosem, a nie ciemnym.
ale soczyste i takie fajne różowiutkie ...z głębokiego oleju w panierce coj jak w kfc ...omnomnom
k................0
2016-01-27, 18:12
Moi znajomi jadą za miesiąc do Tajlandii. Licze na duzo tego typu materiału
G................D
2016-01-27, 19:02
chyba k🤬a #peoplearerepulsive
x................n
2016-01-27, 21:55
Moje pająki takie coś jedzą, może spróbuje
bleee, haftowałbym jak poj🤬y na samą myśl
N................z
2016-01-27, 22:49
Hmm... Gówna w tym jeszcze nie ma, kości brak, same chrząstki... Pewnie smakuje jak delikatniejsza wersja tatara. Spróbowałbym z ciekawości.
A przynajmniej spróbowałbym spróbować.
Oseski mysie lub szczurze jak ktoś chce spróbować mrożone na allegro

smacznego
Dobre na zagrychę pod wóde.
generalisimoos napisał/a:
Oseski mysie lub szczurze jak ktoś chce spróbować mrożone na allegro
smacznego
Żywe do kupienia w wielu sklepach zoologicznych
IOI
2016-01-28, 9:03
przez on tego nawet nie pogryzl, wiec czuc tylko smak sosu sojowego. nawet nie widac zeby polknal, wiec bym sie nie zdziwil jak to wyplul zaraz po tym jak sie filmik urywa.