📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
stapor napisał/a:
Śmiech na końcu rozpierdala
Ale co niby rozpierdala?? Koleś śmieje się jak PIZDA właśnie takie pokolenie teraz wyrasta :/ nawet KURWA śmiać się już nie potrafią.
Jakbym miał ksywkę "Dama" to popełniłbym samobójstwo waląc się łyżką obiadową w głowę tak długo, aż bym "umar".
Dama w krzaki się wpierdala.To się nie mogło skończyć inaczej.
Śmieszne w huj. A ten koleś śmieje się jak pizda...
Dziękuje, dobranoc...
Dziękuje, dobranoc...
Kiedyś było salto w przód, teraz mamy również w tył widać, że ćwiczy parkaera youtube.com/watch?v=fyilbV3w3O8
Krystyna Czubówna wyjaśnia: Oto śpiewy godowe oralnych miłośników owłosionych i spoconych kierowców tirów. To moment krztuszenia się jednego z osobników. Proszę zwrócić uwagę, że po udanym oralu należy zrobić salto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów