📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:46

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to akurat śmieszne nie jest , chyba że oparte na twoich przeżyciach
zwirz13 napisał/a:
to jest sadystyczne, jeśli chcesz śmiesznie "to wiesz co masz robić" na kwejka IksDe
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Nie ma być śmieszne, ma być sadystyczne. To w końcu Sadistic jest, co nie? Piwko.
Dobre i to jest sadol ^^^^^^^ jak dla was za mocne to na kwejka .... A jak ktos wystawia jakies słitaśnie obrazki . ''co to ku... jest kwej?''....
zwirz13 napisał/a:
K🤬a mać to jest portal sadistic a nie jakieś badziewia ze śmiesznymi obrazkami. Jeśli tego nie pojąłeś to wyjdź i zamknij drzwi.
A temat super piwko leci

Posrane.
Wyp🤬alajcie na chamskie.pl łajzy.
Sadol został stworzony żeby trzymać poziom
Wyp🤬alajcie na chamskie.pl łajzy.
Sadol został stworzony żeby trzymać poziom
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie