📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Przecież to się niekwalifikuje do jakiejkolwiek cywilizacji. Przez tych lewaków to gówno się rozprzestrzenia po świecie... Ha tfu!!
Srała na ulicy i ktoś jej przeszkodził i nawet legginsów nie podciągneła.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ale to głównie męska moda. Zreszą "pants up, don't loot".
Moim zdaniem wygląda to tak.. wyżywała się na konkretnym aucie, więc tak.., biorąc pod uwagę jej stan trzeźwości to przyjechała z jakimś typem, poznanym chuj wie gdzie pili razem, i kiedy się najebała, koleś to wykorzystał, lecz ona uzyskała przebłysk świadomości i ze spuszczonymi gaciami wyjebała na ulice. Stąd ta agresja na niewinnym aucie...
Nancy83 napisał/a:
Szacunek za dogłębne doświadczenie w podobnych akcjach.Moim zdaniem wygląda to tak.. wyżywała się na konkretnym aucie, więc tak.., biorąc pod uwagę jej stan trzeźwości to przyjechała z jakimś typem, poznanym chuj wie gdzie pili razem, i kiedy się najebała, koleś to wykorzystał, lecz ona uzyskała przebłysk świadomości i ze spuszczonymi gaciami wyjebała na ulice. Stąd ta agresja na niewinnym aucie...
A ja widzę dwie inne opcje – albo ktoś z samochodu przeszkodził je w sraniu na modłę hinduską, albo w trakcie pukania powiedział, że nie ma jednak portfela ze sobą.
IMHO tylko to może tłumaczyć latanie z gołą dupą: albo wietrzy odbyt, albo trzyma w gotowości warsztat pracy, gdyby się okazało, że on jednak ma ten pugilares ze sobą.
Oczywiście dopuszczam też myśl, że – ponieważ to Murzynka – żadne logiczne wytłumaczenie nie będzie pasować.
Czarna Karyna, ciężko to przebić.
woolaloo napisał/a:
może jest w rui
Odkryty odwłok może o tym świadczyć aczkolwiek brak typowych dla pawianów potrząsań żadem mówi, że mogła rownie dobrze srać za tym samochodem gdy ja spłoszyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów