📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
NeinNeinNeiN napisał/a:
Weźcie mi wytłumaczcie jedno. Jak to jest, że w useju taka full armor patolówa jeździ nowym mercedesem a ja świerzutką Fabia z drugiej ręki z 2018?
Odszukaj sobie filmik pana Łukasza Stanisławowskiego, na którym opisuje różnice w naszych gospodarkach na przykładzie mleka.
Jak debil krol szos jedzie środkiem to tak się dzieje.
A psy z usa jak zwykle nawet nie pytają od razu zgarniają kogo im się podoba
A psy z usa jak zwykle nawet nie pytają od razu zgarniają kogo im się podoba
Kilkunastoletni Mietek z bezrobotną karyną. Z drugiej strony redneck że swoim wymarzonym gnojowozem do którego walił konia od najmłodszych lat.
Współczuję policjantom.
Współczuję policjantom.
NeinNeinNeiN. Jak byś ciągnął tak jak ona to też byś mercem jeździł. Poducz się troche
Ja tam powiem, że jestem za "babą". Co za pizdą trzeba być, żeby tak zakręty ścinać, jak ta kurwa z suwa potrzebująca przedłużenia penisa za dużym autem? Jak się takim jeździć nie umie, to się nie jeździ.
Zacna, łomotał by.
Jebany atencjusz. Ściął zakręt, chuj wie czy nie ściemnia, że to ona się w niego wjebała ale…trzyma na wodzy swoje nerwy a tamta dała się sprowokować co przypłaci pewnie sądem. Drze pizdę jak opętana ale obstawiam, że w całej akcji ona ma rację.
bleblebator1 napisał/a:
Babsztyl za dzieciaka chyba chowany z psami bez ludzi, bo ujada jak pojebana
To prawda. Psy przekabacą nawet kota...
Zabawne, bo sytuacje mogli łatwo rozwiązać będąc po prostu ludźmi. A tak mamy sytuacje powyżej gdzie spotkało się dwóch zjebów i żaden nie chce odpuścić. Jeden gorszy od drugiego.
Ok, baba wkurwiająca - ale ma racje - to książe zciął 3/4 zakrętu
NeinNeinNeiN napisał/a:
Weźcie mi wytłumaczcie jedno. Jak to jest, że w useju taka full armor patolówa jeździ nowym mercedesem a ja świerzutką Fabia z drugiej ręki z 2018?
W 2010 robiąc w fabryce za minimalne $7.25/h, jako student, co tydzień otrzymywałem na czysto ponad $1000. Przy kosztach życia na poziomie $200/miesięcznie za mieszkanie (motel, pokój z aneksem kuchennym i łazienką).
Żarcie na tydzień dla osoby jakieś $100. Były też ekstremalne przypadki "zmotywowanych" na zarabianie, gdzie co tydzień zamawiali sobie 30 hamburgerów w maku za $1 i taki zapas (mrożonych) hamburgerów tudzież suchego, ugotowanego ryżu (z dziesięciokilogramowego worka) stanowił podstawę takiej jakże genialnie skomponowanej diety...
Nowy Harley-dawidson w tym czasie to był koszt rzędlu 8-12k. Nowy Ford Mustang w salonie kosztował podobnie.
A teraz wyobraź sobie cały taki klan meksyków, żyjących w wiele pokoleń na jednej kupie i możesz sobie odpowiedzieć sam na pytanie jak to się stało, że Juicy-dupeczka o stalowych szczękach wozi się starą C-klasą (podejrzewqm, że ortodonta więcej zgarnął, niż to auto jest warte).
NeinNeinNeiN napisał/a:
Może za rzadko dajesz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów