📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Babsztyl za dzieciaka chyba chowany z psami bez ludzi, bo ujada jak pojebana
To jakaś siostra poseł Żukowskiej?
o chuju złoty jaki pasztet, tutaj nawet worek na głowę nie pomoże
SizzleMyDizzle napisał/a:
o chuju złoty jaki pasztet, tutaj nawet worek na głowę nie pomoże
Kto wybrzydza ten nie rucha. Druga sprawa to rzecz gustu, z mordy nie jest jeszcze taka zła, tylko za bardzo ujada.
Tak by się chciało jej przypierdolić w ten pusty czerep, ale z drugiej strony olanie takiej osoby i później te kajdanki. Psychiczne wyniszczenie
To co tu się stało?
Koleś jest mega pizdą i nie potrafi jeździć za dużym samochodem. Ścina zakręt a laska się w niego wpierdala?
Koleś jest mega pizdą i nie potrafi jeździć za dużym samochodem. Ścina zakręt a laska się w niego wpierdala?
I te spodnie Juicy na dupie, żenada
Kto jej to auto kurwa dał,. przecież wyraźnie widać, że to plebs jest. Jedyne na co kurwę stać, to darcie pizdy pod biedronką.
kamerkowicz - atencjusz.
Najpierw jak ostatnia ciapa ściął zakręt, przez co prawie wjechał w tą dziewczynę.
Pewnie poszło o to, że kamerkowicz chciał, żeby dziewczyna cofnęła, umożliwiając mu wjazd, natomiast dziewczyna stwierdziła, że cofać nie będzie (i miała rację - błąd popełnił kamerkowicz).
Natomiast później, jak ostatnia oferma, gdy tylko ta dziewczyna go lekko popchnęła, to niczym Neymar zasymulował, że jest to brutalny atak z niesamowitą mocą.
Powiem wprost - tak, jak uważam, że miejsce kobiety jest w kuchni i nie powinna ona samodzielnie opuszczać domu, tak ten kamerkowicz - atencjusz, zwyczajnie przynosi wstyd samczemu ludowi. Spokojnie mógł jej siłowo wytłumaczyć, że to silniejszy ma zawsze rację.
Najpierw jak ostatnia ciapa ściął zakręt, przez co prawie wjechał w tą dziewczynę.
Pewnie poszło o to, że kamerkowicz chciał, żeby dziewczyna cofnęła, umożliwiając mu wjazd, natomiast dziewczyna stwierdziła, że cofać nie będzie (i miała rację - błąd popełnił kamerkowicz).
Natomiast później, jak ostatnia oferma, gdy tylko ta dziewczyna go lekko popchnęła, to niczym Neymar zasymulował, że jest to brutalny atak z niesamowitą mocą.
Powiem wprost - tak, jak uważam, że miejsce kobiety jest w kuchni i nie powinna ona samodzielnie opuszczać domu, tak ten kamerkowicz - atencjusz, zwyczajnie przynosi wstyd samczemu ludowi. Spokojnie mógł jej siłowo wytłumaczyć, że to silniejszy ma zawsze rację.
Zajechał jej drogę i nagrywa. Od faceta by pewnie dostał klapsa na przebudzenie i by wjechał na parking jak należy. Tak będzie oskarżenie o napaść bez pizdy pod okiem
Laska wjechała w niego. Przecież mówi, że się zatrzymał wjeżdżając a ona ruszyła i w niego wjechała, widać na samochodzie ślad. Pewnie "spotkali się na zakręcie"
Weźcie mi wytłumaczcie jedno. Jak to jest, że w useju taka full armor patolówa jeździ nowym mercedesem a ja świerzutką Fabia z drugiej ręki z 2018?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów