18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Dance cam
Pfciuki • 2013-03-31, 5:48
Po 1:25 zaczyna wymiatać ochroniarz.

... uwaga, wcześniej czarny karzeł
Zgłoś
albineek 2013-03-31, 10:15 6
mega pozytywny chlop
Zgłoś
majestat123 2013-03-31, 14:04 1
W Polsce wyjebali by go z roboty za takie coś... A zapomniałem, że czarni nie pracująLP
Zgłoś
dylu 2013-03-31, 15:05 4
tu jest ogromna przepaść między Polską a USA tam się bawić potrafią a u nas nie
Zgłoś
xarkons 2013-03-31, 16:07 1
Kurwa poszedl bym sobie na mecz taki. Kazdy wyluzowany mega atmosfera nikt cie nie wytyka palcami, ale coz w koncu inna mentalnosc
Zgłoś
Nihilista 2013-03-31, 16:10
Hameryka, show, gość mógł być podstawiony..
Zgłoś
ritu4l 2013-03-31, 16:18
No i gościu na pewno był podstawiony, widać że układ okazyjnie dopracowany, co nie zmienia faktu że fajna atmosfera na stadionie

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
zajonc77 2013-03-31, 17:36
jakbys nie napisal ze karzel bedzie tanczyc to zapewne tego gowna nawet bym nie wlaczyl...

piwo za karla!!!

ochroniarz robie o wiele lepsza robote
Zgłoś
sauerps 2013-03-31, 18:15 1
jackson leci..? jackson jaki by nie był co by nie mówili zawsze dobrą muzę odpierdalał. za łebka miałem jego kasety którymi jarałem się w chuj i jaram się do dziś bo wciąż są i muza też nieśmiertelna. Filmik ok muza mistrzowska Wesołych Świąt sadole

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
Mathek 2013-03-31, 18:22
Ten koleś co jebie fote obok tego ochroniarza, to myślałem że nakręca debil ekran na stadionie zamiast obrócić się...
Zgłoś
takija 2013-03-31, 18:44
w 35 sekundzie kamerzysta zjebał piękny widok...
Zgłoś
Mirex85 2013-03-31, 19:05
Pozytywne i z zaskoczeniem
Zgłoś
j................s 2013-03-31, 20:01
dobrze daje chłopina...chyba zmienie o nich zdanie pfff
Zgłoś
wolek14 2013-03-31, 20:28 3

Tak mi się skojarzyło. Epicka scena z epickiego jak na nasze czasy filmu.
Zgłoś
opportunist 2013-03-31, 21:22
Widać, że podstawiony. Dance camera, pokazuje tylko tańczących, ale coś dość długo zatrzymała się przy ochroniarzu, który musiał poczekać aż dwa grubasy przejdą;]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów