📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
W Polsce wyjebali by go z roboty za takie coś... A zapomniałem, że czarni nie pracująLP
tu jest ogromna przepaść między Polską a USA tam się bawić potrafią a u nas nie
Kurwa poszedl bym sobie na mecz taki. Kazdy wyluzowany mega atmosfera nikt cie nie wytyka palcami, ale coz w koncu inna mentalnosc
No i gościu na pewno był podstawiony, widać że układ okazyjnie dopracowany, co nie zmienia faktu że fajna atmosfera na stadionie
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
jakbys nie napisal ze karzel bedzie tanczyc to zapewne tego gowna nawet bym nie wlaczyl...
piwo za karla!!!
ochroniarz robie o wiele lepsza robote
piwo za karla!!!
ochroniarz robie o wiele lepsza robote
jackson leci..? jackson jaki by nie był co by nie mówili zawsze dobrą muzę odpierdalał. za łebka miałem jego kasety którymi jarałem się w chuj i jaram się do dziś bo wciąż są i muza też nieśmiertelna. Filmik ok muza mistrzowska Wesołych Świąt sadole
Widać, że podstawiony. Dance camera, pokazuje tylko tańczących, ale coś dość długo zatrzymała się przy ochroniarzu, który musiał poczekać aż dwa grubasy przejdą;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów