📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Atrakcja jak chuj, że mi jakieś bydle wsadzi mordę do auta i albo mnie ugryzie, albo opluje, albo się zrzyga. Zwierzak jak jest na talerzu, przyrządzony z ziemniaczkami i surówką to jest jego właściwe miejsce, a nie w aucie.
Atrakcja jak chuj, że mi jakieś bydle wsadzi mordę do auta i albo mnie ugryzie, albo opluje, albo się zrzyga. Zwierzak jak jest na talerzu, przyrządzony z ziemniaczkami i surówką to jest jego właściwe miejsce, a nie w aucie.
To mówisz, że matki do auta nie wpuścisz
tak putek się drze, bo plan mu nie wyszedł z ukrainą,
jego generałowie i tak go niedługo dopadną, bo to tradycja w rosjii dyktatorów
jego generałowie i tak go niedługo dopadną, bo to tradycja w rosjii dyktatorów
PhantomMask napisał/a:
To mówisz, że matki do auta nie wpuścisz
Po chuj miałbym wpuszczać twoją matkę do auta? Chyba, że do takiego wiozącego świnie do rzeźni.
Ja tam jego matkę wpuściłem do samochodu. To mi opierdoliła gałę, a po wszystkim zobaczyłem, że nie mam portfela. A w portfelu miałem całe 10 zł .
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów