18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Masturbator18 2023-01-03, 23:46 8
Filozof jebany, żyj se i daj żyć innym ale się wkurwiłem
Zgłoś
Scoo 2023-01-04, 0:29 153
Masturbator18 napisał/a:

Zamknij pizde, ma racje. Jebać patusów
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2023-01-04, 0:33 8
FAZ aż jebie po oczach....

*FAS
Zgłoś
Baronessa 2023-01-04, 0:44 15
Abstrachując od tego, że to tylko jakaś śmieszna sklejka zrobiona z wypowiedzi sraj-funa wyciętej z innego materiału doklejonej do zdjęcia ukropińskich/kacapskich zażulonych pato Karyn i Sebiksów, to...

Gówno prawda... Podstawowym celem ludzkości jest przetrwanie, czyli spłodzenie potomstwa i ew. zapewnienie mu dobrej przyszłości w miarę swoich możliwości i nie należy się doszukiwać w tym żadnej innej filozofii, bo potem wychodzą dylematy takie jak: nie chcę mieć dzieci, bo jestem za biedna (nie będę mu w stanie zapewnić przyszłości), za głupia, za brzydka. To są pojęcia względne i każdy rozumie je inaczej. Oczywiście trzeba zachować jakiś umiar i np. nie ruchać stada bachorów, jeśli beda w domu piszczy, a na koncie saldo ujemne, ale generalnie...

Chuj kogo obchodzi cudze życie. Niech każdy zajmie się swoją własną brochą/chujem!

Scoo napisał/a:

Napisał patus...
Zgłoś
Jokerd 2023-01-04, 0:46
Czym jestem już tak napierdolony że mam zaburzenia słuchu, czy może nie tylko ja nie rozumiem pierwszego zdania? Tylko jakieś „tststs cscscsts”

Tatst samowite
Zgłoś
Masturbator18 2023-01-04, 0:51 2
Scoo napisał/a:

Ludzie są różni chamie
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2023-01-04, 0:58 55
Baronessa napisał/a:

Abstrachując od tego, że to tylko jakaś śmieszna sklejka zrobiona z wypowiedzi sraj-funa wyciętej z innego materiału doklejonej do zdjęcia ukropińskich/kacapskich zażulonych pato Karyn i Sebiksów, to...
Gówno prawda... Podstawowym celem ludzkości jest przetrwanie, czyli spłodzenie potomstwa i ew. zapewnienie mu dobrej przyszłości w miarę swoich możliwości i nie należy się doszukiwać w tym żadnej innej filozofii, bo potem wychodzą dylematy takie jak: nie chcę mieć dzieci, bo jestem za biedna (nie będę mu w stanie zapewnić przyszłości), za głupia, za brzydka. To są pojęcia względne i każdy rozumie je inaczej. Oczywiście trzeba zachować jakiś umiar i np. nie ruchać stada bachorów, jeśli beda w domu piszczy, a na koncie saldo ujemne, ale generalnie...
Chuj kogo obchodzi cudze życie. Niech każdy zajmie się swoją własną brochą/chujem!
Napisał patus...

Pozwól proszę, że jednak będzie mnie to obchodziło dopóki będe ciebie nieroba i stado twoich bachorów, które wychowasz na nierobów, utrzymywal na socjalu z moich podatków. Bycie zbyt biednym, żeby zapewnic dziecku godne warunki nie jest " pojęciem względnym".
Zgłoś
Kriski 2023-01-04, 1:18 6
Baronssie napisał/a:

Abstrachując bla, bla, bla

Starzy Ciebie widać abstrachowali.
Ja pierdole, jak zryty trzeba mieć beret żeby wszędzie Ukraińców widzieć?
Baleron Ty pewnie i przez sen już ich widzisz, idziesz srać to dziura w wygódce Ci ich przypomina?
Zgłoś
Baronessa 2023-01-04, 1:22
Juzef_Rzelazin napisał/a:

Pozwól proszę, że jednak będzie mnie to obchodziło dopóki będe ciebie nieroba i stado twoich bachorów, które wychowasz na nierobów, utrzymywal na socjalu z moich podatków. Bycie zbyt biednym, żeby zapewnic dziecku godne warunki nie jest " pojęciem względnym".

Powiedz mi więc, jaki jest próg miesięcznych zarobków przykładowo w Polsce (nie wliczając 500 plusów) , poniżej którego nie jesteś w stanie zapewnić godnych warunków życia dla np jednego dziecka i jakie warunki mieszkaniowe są do tego potrzebne? 4tysie na łape i klita w bloku 50 m2 myślisz, że styknie?

Ps, nie mam bachorów i nie kwalifikuję się na żadne pisowskie benefity Jedynie na wyngiel ochłapy dostałam, jak każdy. Ja tylko dokładam do pisowskich nierobów...
Zgłoś
Kriski 2023-01-04, 1:23 16
Masturbator18 napisał/a:

Prawda boli?
Zgłoś
Maniecky 2023-01-04, 3:09 2
Masturbator18 napisał/a:

Scoo napisał/a:

Tak dzbany, typ tam widzi mikropatusow w tym mikroskopie i wlasnie o nich gada.....
Zgłoś
Robertuss 2023-01-04, 7:08 1
Ale młodo wtedy wyglądałem ehh...
Zgłoś
ra0mir 2023-01-04, 7:40 2
Określenie kogoś patus to tylko punkt widzenia.
Co dla ciebie jest normą dla kogoś na świecie jest patologią...

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
~Velture 2023-01-04, 7:48 11
Fajne te komentarze.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów