Filozof jebany, żyj se i daj żyć innym ale się wkurwiłem
Zamknij pizde, ma racje. Jebać patusów
Gówno prawda... Podstawowym celem ludzkości jest przetrwanie, czyli spłodzenie potomstwa i ew. zapewnienie mu dobrej przyszłości w miarę swoich możliwości i nie należy się doszukiwać w tym żadnej innej filozofii, bo potem wychodzą dylematy takie jak: nie chcę mieć dzieci, bo jestem za biedna (nie będę mu w stanie zapewnić przyszłości), za głupia, za brzydka. To są pojęcia względne i każdy rozumie je inaczej. Oczywiście trzeba zachować jakiś umiar i np. nie ruchać stada bachorów, jeśli beda w domu piszczy, a na koncie saldo ujemne, ale generalnie...
Chuj kogo obchodzi cudze życie. Niech każdy zajmie się swoją własną brochą/chujem!
Napisał patus...
Tatst samowite
Abstrachując od tego, że to tylko jakaś śmieszna sklejka zrobiona z wypowiedzi sraj-funa wyciętej z innego materiału doklejonej do zdjęcia ukropińskich/kacapskich zażulonych pato Karyn i Sebiksów, to...
Gówno prawda... Podstawowym celem ludzkości jest przetrwanie, czyli spłodzenie potomstwa i ew. zapewnienie mu dobrej przyszłości w miarę swoich możliwości i nie należy się doszukiwać w tym żadnej innej filozofii, bo potem wychodzą dylematy takie jak: nie chcę mieć dzieci, bo jestem za biedna (nie będę mu w stanie zapewnić przyszłości), za głupia, za brzydka. To są pojęcia względne i każdy rozumie je inaczej. Oczywiście trzeba zachować jakiś umiar i np. nie ruchać stada bachorów, jeśli beda w domu piszczy, a na koncie saldo ujemne, ale generalnie...
Chuj kogo obchodzi cudze życie. Niech każdy zajmie się swoją własną brochą/chujem!
Napisał patus...
Pozwól proszę, że jednak będzie mnie to obchodziło dopóki będe ciebie nieroba i stado twoich bachorów, które wychowasz na nierobów, utrzymywal na socjalu z moich podatków. Bycie zbyt biednym, żeby zapewnic dziecku godne warunki nie jest " pojęciem względnym".
Abstrachując bla, bla, bla
Starzy Ciebie widać abstrachowali.
Ja pierdole, jak zryty trzeba mieć beret żeby wszędzie Ukraińców widzieć?
Baleron Ty pewnie i przez sen już ich widzisz, idziesz srać to dziura w wygódce Ci ich przypomina?
Pozwól proszę, że jednak będzie mnie to obchodziło dopóki będe ciebie nieroba i stado twoich bachorów, które wychowasz na nierobów, utrzymywal na socjalu z moich podatków. Bycie zbyt biednym, żeby zapewnic dziecku godne warunki nie jest " pojęciem względnym".
Powiedz mi więc, jaki jest próg miesięcznych zarobków przykładowo w Polsce (nie wliczając 500 plusów) , poniżej którego nie jesteś w stanie zapewnić godnych warunków życia dla np jednego dziecka i jakie warunki mieszkaniowe są do tego potrzebne? 4tysie na łape i klita w bloku 50 m2 myślisz, że styknie?
Ps, nie mam bachorów i nie kwalifikuję się na żadne pisowskie benefity Jedynie na wyngiel ochłapy dostałam, jak każdy. Ja tylko dokładam do pisowskich nierobów...
Prawda boli?
Tak dzbany, typ tam widzi mikropatusow w tym mikroskopie i wlasnie o nich gada.....
Co dla ciebie jest normą dla kogoś na świecie jest patologią...