akurat pacjent walczący wiekszość życia pod banderą niemiec , a na koniec odcinający kupony od tego w Polsce nie powinnien pierdolić takich farmazonów. mądre słowa ale jednak z jego ust tracą na wartości.
To, że w naszym kraju nie ma żadnej porządnej grupy zawodowej dla pięściarzy - to jedno. Ale jest druga strona medalu: Michalczewski zawsze walczył jako Polak i przed walkami Darka grany był polski hymn. Zawsze.
Nie ruchaj andrzej, bo pierdolisz farmazony Stary...
Słowa Michalczewskiego sprzed kilku lat:
Gdybym nie wyjechał, dalej bym boksował w pierwszej albo drugiej lidze, aż by klub zamknęli. Potem poszedłbym do pracy w stoczni albo kraść samochody. O czym my rozmawiamy!? Gdy w Brunszwiku przed moją walką Niemcy grali polski hymn, ludzie powinni być dumni. Ale o tym się nie mówi. Tylko o tym, że zdradziłem PRL
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...U nas tylko się krytykować potrafi, wymagać od innych ale już samemu coś od siebie to trudno. Z Podolskim było podobnie...
jeśli ludzie zachowują sie jak zwierzęta należy traktować je jak zwierzętaAż ręce opadają. To że ty nie masz żadnego hobby, nie znaczy, że powinieneś wyzywać innych. Co do piłkarzy, to grają dobrze, po prostu potrzeba im dobrego trenera bo nie są zgrani. Zobaczymy co Nawałka z nimi zrobi. I żeby nie było, ja piłki nie lubię. Ale to nie jest powód, żeby wyzywać i wyśmiewać innych.
A swoją drogą jaranie się piłką nożną to pedalstwo
Twoje ekscesy ze starym to pedalstwo, od piłki sie odpierdol.
"A swoją drogą jaranie się piłką nożną to pedalstwo a nasza reprezentacja to ciota i chuj."
Aż ręce opadają. To że ty nie masz żadnego hobby, nie znaczy, że powinieneś wyzywać innych. Co do piłkarzy, to grają dobrze, po prostu potrzeba im dobrego trenera bo nie są zgrani. Zobaczymy co Nawałka z nimi zrobi. I żeby nie było, ja piłki nie lubię. Ale to nie jest powód, żeby wyzywać i wyśmiewać innych.
Piłka nożna jest tylko dla mezczyzn a ty jesteś pizdą w rurkach
Twoje ekscesy ze starym to pedalstwo, od piłki sie odpierdol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów