Dla niecierpliwych: akcja od 1:00.
Dla niecierpliwych: akcja od 1:00.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wasze przekonania nie godzą się z wiarą muzułmanów ?, to zatrzymajcie to dla siebie, wtedy może ktoś będzie szanował i was, a tak nawiasem pisząc, jeżeli to prawda, że muzułmanie lubią bzykać się z kozami to niech to robią, bo przecież nikt was nie wytyka palcami jak bzyka się facet z facetem, facet z kobietą analnie albo jak kogoś podnieca kobieta robiąca kupę na klatę mężczyzny, nikt was za to nie wytyka, bo o tym się nie mówi, ale wy oczywiście musicie śmiać się z tego jak ktoś inny spędza miło czas.
Ps. Nie jestem homofobem, biseksualistą. Nie wyznaję religii muzułmańskiej. Jestem Katolikiem wierzącym i praktykującym, co lepsze przyznam się Wam, że staram się szanować wszystkich nie zważając na wiarę ani na sposób spędzania czasu. Pozdrawiam." .....
Co to za pedał pisał -pewnie ma mamę i tatę oboje z ciulikami,a na dobranoc zamiast bajki srają mu na klatę.Szkoda "cyklona"na takie dziwadła.
"Jakie kozy?, co wy ********!!, słychać język francuski z ust tego podrywacza, a to, że nie zamula jak większość z was w domu i woli coś porobić "odpałowego" i "dla brechtu" to jego sprawa i sposób spędzania czasu.
Wasze przekonania nie godzą się z wiarą muzułmanów ?, to zatrzymajcie to dla siebie, wtedy może ktoś będzie szanował i was, a tak nawiasem pisząc, jeżeli to prawda, że muzułmanie lubią bzykać się z kozami to niech to robią, bo przecież nikt was nie wytyka palcami jak bzyka się facet z facetem, facet z kobietą analnie albo jak kogoś podnieca kobieta robiąca kupę na klatę mężczyzny, nikt was za to nie wytyka, bo o tym się nie mówi, ale wy oczywiście musicie śmiać się z tego jak ktoś inny spędza miło czas.
Ps. Nie jestem homofobem, biseksualistą. Nie wyznaję religii muzułmańskiej. Jestem Katolikiem wierzącym i praktykującym, co lepsze przyznam się Wam, że staram się szanować wszystkich nie zważając na wiarę ani na sposób spędzania czasu. Pozdrawiam." .....
Co to za pedał pisał -pewnie ma mamę i tatę oboje z ciulikami,a na dobranoc zamiast bajki srają mu na klatę.Szkoda "cyklona"na takie dziwadła.
Szkoda mi ciebie i kozy, którą pukasz co poranek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów