To jest chujowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?
Zmysłowy jest TANIEC, a nie te zdychające karpie.
To iż każdy widzi jak mu robi śmigło z chuja
To jest chujowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?
Masz rację! Jednak jak na to patrzę, to wyobrażam sobie jak rusza tak dupskiem na moim el sombrero, śmiga płaskim brzuszkiem na prawo i lewo, a ja sobie leeeże, patrząc na jej sprawną czikite.
Ja pierdolę ludzie jak czytam te wasze wypociny to nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Od razu idzie hejt, że kurwa i szmata. A prawda jest taka, że 99% osób które komentują chciałby z nią spędzić noc i pobzykać taką dupę. Tak was boli, że małolata wywija zadkiem tak, jak wasze dziewczyny, żony o ile je macie, chciałby wywijać, czy co? Bo kurwa nie kminie o chuj ten ból dupy? Chce tak tańczy, to tańczy prosta sprawa, ale nie kurwa musi się znaleźć kilku internetowych kozaków komputerowych hejterów, którzy od razu zwyzywają od najgorszych. Nie każda dupa co macha tak dupą jest pusta i jest kurwą, jak niektórzy z was sądzą. Oceniajcie ludzi jak z nimi porozmawiacie, a nie po filmiku, bo to jest zajebiście płytkie. Pozory mylą. A niżej łapcie lekarstwo.
Obrazek
Wysmarujcie się dokładnie i przestańcie wszystko dookoła hejtować, dla kilku wirtualnych piw
O czym ty w ogóle mówisz?? Jakby moja kobieta machała dupą jak kotka w ruji to by w zoo wylądowała, a druga sprawa jest taka że jeśli ktoś wrzuca filmik do neta to musi się liczyć z gorzkimi słowami krytyki ,bo do chuja nie żyjemy w GEJLANDZIE gdzie wszystko jest piękne , pachnace i słodkie!
Ta ale jakby ci zrobila wirnik z twojego freda to bys piszczal jak kamaz przy skrecaniu
Taniec "pupą" jest tak samo normalny w Afryce czy na Jamajce jak u nas walc czy tango. Trzeba się dużo naćwiczyć by wyrobić tak mięśnie pośladków Podziwiam I raczej mało ma to wspólnego z gimbazą czy kurestwem.
To niech zostanie w tej Afryce czy innej Jamajce. Nasza cywilizacja wali się i bez tego, nie trzeba dokładać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów