całkiem przyjemnie się patrzy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kickarse napisał/a:
To jest chujowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?
Zmysłowy jest TANIEC, a nie te zdychające karpie.
youtube.com/watch?v=DVafzGiap4Y
alexandrus napisał/a:
O czym ty w ogóle mówisz?? Jakby moja kobieta machała dupą jak kotka w ruji to by w zoo wylądowała, a druga sprawa jest taka że jeśli ktoś wrzuca filmik do neta to musi się liczyć z gorzkimi słowami krytyki ,bo do chuja nie żyjemy w GEJLANDZIE gdzie wszystko jest piękne , pachnace i słodkie!
Fakt nie wszystko jest kolorowe, piękne i pachnące, ale po co od razu od kurew wyzywać? Nikt jej nie zna, a każdy jedzie jak po szmacie. Niektórym to się podoba, niektórym nie, ok kurwa sprawa gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Chcesz skrytykować, to zrób to na poziomie. Czy to takie trudne?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów