całkiem przyjemnie się patrzy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zmysłowy jest TANIEC, a nie te zdychające karpie.
ale wyjabała show... a te laski obok ze szkolnej ławy nerdy najlepsze... Ona w stringach a tam stara babka którey oczy wywalilo zajebisty motyw !
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
@stk
Ma rację, telepanie się jak paralityk z biegunką jest chujowe jak nieszczęście. Takie machanie dupą zostawmy czarnym, one mają wielkie tyłki i predyspozycje.
Ma rację, telepanie się jak paralityk z biegunką jest chujowe jak nieszczęście. Takie machanie dupą zostawmy czarnym, one mają wielkie tyłki i predyspozycje.
No fajnie się to oglądało dopóki ten chudy alien nie zaczął klaskać xd
Może kręcić i wirować, ale sra tak jak moja.
widze ze kurestwo sie szerzy wsrod mlodziezy. jej ojciec musi byc dumny ^^
Fajnie jak baba umie robić coś takiego w łóżku, pewnie. Tylko szkoda że w 90% jak oglądam filmiki z takimi kręceniami dup to głównymi bohaterami są nastolatki. Kurwa co się dzieje z tym światem....
Naoglądają się cajrusów i później zamiast dzieci, to po podstawówkach i gimbazach latają takie małe kurwiszcza.
Naoglądają się cajrusów i później zamiast dzieci, to po podstawówkach i gimbazach latają takie małe kurwiszcza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów