📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ze znajomymi mieliśmy kiedyś czołówkę przy 100 km/h. Pierwsze 20 sekund myślisz, że umierasz, bo nie możesz oddychać. Życie wcale nie przelatuje przed oczami. Obserwujesz tylko szybko czy jesteś cały, a jak ogarniasz to zajmujesz się współpasażerami, którzy wyją jak na filmiku powyżej i ciągle do nich mówisz, żeby przypadkiem nie odpłynęli za wcześnie. Wierzcie lub nie, wyjebało mnie z butów w trakcie zderzenia, nie wiem jak to możliwe, ale spadły obydwa.
@kobietynierobiąkupy oszukałeś przeznaczenie skoro buty spadły a Ty żyjesz
kadetem tera....
MaczoJuh napisał/a:
Kuba... Kuba... wstawaj.. twoja stara wpadla, masz byc trzezwy!
A na serio, z kumplem i po 300 latalismy, ale kurwa... na 3 pasmowej drodze.. swoja droga, gdy jedziecie nad morze/ w gory autostrada (nawet w PL) to lewym pasem kazdy cisnie minimum 150...
yhym, nick wszystko tłumaczy, pewnie ojca zafirą z indeksem prędkości opon vmax180
Jeśli ma ktoś jakieś info na temat uczestników, lub jakieś zdjęcia jak wyglądał samochód po tym dzwonie to dawajcie Chętnie bym to ujrzał.
MaczoJuh napisał/a:
Kuba... Kuba... wstawaj.. twoja stara wpadla, masz byc trzezwy!
A na serio, z kumplem i po 300 latalismy, ale kurwa... na 3 pasmowej drodze.. swoja droga, gdy jedziecie nad morze/ w gory autostrada (nawet w PL) to lewym pasem kazdy cisnie minimum 150...
MaczoHuj hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów