📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Mam cicha nadzieje ze kazdy uliczny zapierdalacz zajebie sie o drzewo ale nie zabijajac nikogo innego. Takie moje skryte marzenie, zeby dozyc czasow kiedy ograniczenia predkosci w Polsce beda robione z glowa (a nie zeby trzepac kase) i przestrzegane. Bo jezeli chodzi o kulture na drodze to jest niewiele lepiej niz u Ruskich, ale nieco gorzej niz w Mumbaju.
Komuś sie płuca poobijały haha
Haqhahahaha, ale go tłucze po ryju. Zajebiste
Buba chyba się trochę dusi...
laski na nich nie leca
jedyne co zostaje to zapierdalac bez sensu(bo chyba im sie nigdzie nie spieszylo)
a pozniej wyje jak zazynana swinia
sorry ludziska ale to obraz statystycznego mlokosa
polskiego mlokosa
chyba maja male fiutki i dlatego ten kompleks nizszosci
nie daje rady nikogo zadziwic w konwersacji
mala wiedza o czymkolwiek
pozostaje opel ojca
2 kolegow z rownie malym IQ
i mamy prawie material na harda
madrxy nie sa
laski na nich nie leca
jedyne co zostaje to zapierdalac bez sensu(bo chyba im sie nigdzie nie spieszylo)
a pozniej wyje jak zazynana swinia
sorry ludziska ale to obraz statystycznego mlokosa
polskiego mlokosa
chyba maja male fiutki i dlatego ten kompleks nizszosci
nie daje rady nikogo zadziwic w konwersacji
mala wiedza o czymkolwiek
pozostaje opel ojca
2 kolegow z rownie malym IQ
i mamy prawie material na harda
Check się palił, więc i tak autko musiałoby zajechać do mechanika
Kubaaaa... Dwa, trzy tysiace masz ???
- mam mieć !
- mam mieć !
A na serio, z kumplem i po 300 latalismy, ale kurwa... na 3 pasmowej drodze.. swoja droga, gdy jedziecie nad morze/ w gory autostrada (nawet w PL) to lewym pasem kazdy cisnie minimum 150...
hitch to jest w rosji a nie w polsce, wiec twoj post jest z dupy wziety
Mam nadzieję, że zdechli. Równie dobrze mogli zabić jakichś inteligentnych ludzi. Debile jak wyzdrowieją, to powtórzą ten sam wyczyn jeszcze raz. Nie od razu, na początku jest placebo mądrości, wydaje im się, że nabrali życiowej lekcji, ale zaraz realizm głupoty przeważa nad doświadczeniem jakiego powinni nabrać. Zrobią to jeszcze raz. Jeżeli zapierdalam 180 czy 200 km/h i wyrzuci mnie na zakręcie, to jestem skończonym kretynem i należy mi się dzwon w drzewo...chociaż z drugiej strony szkoda drzewa :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów