18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
lucass1621 2014-10-11, 16:46 1
Tylko swołocz filmuje w pionie.
Zgłoś
Mercury001 2014-10-11, 17:02
dupy nie urywa...

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
hubi96 2014-10-11, 17:03
yeeeeeebaaaaaakkk
Zgłoś
~żułw 2014-10-11, 17:26 2
gościu kupe robi a oni go biją

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Zlosiejek 2014-10-11, 18:43
a Może by tak tory wybudować? Ci akurat są idiotami, to fakt. ale znam wielu nazwanych przez was " ulicznych pojebów " i nie są to pryszczaci nastolatkowie z gównem w głowie.
To sport, to hobby jak każde inne. Ty czekasz na newsy żeby napierdalać komenty, inni grają w piłke, inni ćpają po piwnicach, ktoś tam dobrze pływa. Ktoś sie ciągle puszcza... No kurwa, życie. Każdego interesuje co innego i póki jest rozsądek jest spoko. Ocene psują pseudo rajdowcy, takie gówno co dostanie prawko kupi calibre i myśli że doświadczenie z NFS'a zrobi z niego mistrza.
Nie wrzucajcie wszystkich do jednej beczki. Ktoś siedzi ciagle w domu bo boi sie życia, a ktoś inny jeździ na nielegale i sobie zapierdala. No kurwa, Życie nie ?

Nie Potrzebuję Świńskiej Grypy, By Być Chorą Świnią...
Zgłoś
yhm 2014-10-11, 19:05 3
Zlosiejek napisał/a:

a Może by tak tory wybudować? Ci akurat są idiotami, to fakt. ale znam wielu nazwanych przez was " ulicznych pojebów " i nie są to pryszczaci nastolatkowie z gównem w głowie.
To sport, to hobby jak każde inne. Ty czekasz na newsy żeby napierdalać komenty, inni grają w piłke, inni ćpają po piwnicach, ktoś tam dobrze pływa. Ktoś sie ciągle puszcza... No kurwa, życie. Każdego interesuje co innego i póki jest rozsądek jest spoko. Ocene psują pseudo rajdowcy, takie gówno co dostanie prawko kupi calibre i myśli że doświadczenie z NFS'a zrobi z niego mistrza.
Nie wrzucajcie wszystkich do jednej beczki. Ktoś siedzi ciagle w domu bo boi sie życia, a ktoś inny jeździ na nielegale i sobie zapierdala. No kurwa, Życie nie ?

Nie. Wszystkie inne "hobby" jakie wymieniles nie zagrazaja zyciu innych ludzi.
Zgłoś
A................r 2014-10-11, 19:10 2
Zlosiejek napisał/a:

Ktoś siedzi ciagle w domu bo boi sie życia, a ktoś inny jeździ na nielegale i sobie zapierdala. No kurwa, Życie nie ?

Nastoletni strit-rejser się kurwa odezwał.
Ja rozumiem,że idiota będzie bronić idioty ale ty chyba przekraczasz pewne granice.
Jak ci taki kurwa pasjonat wyścigów po mieście wpierdoli w dziewczynę na pasach,bo był "zajebisty" i nie bał się z domu wyjść to zmienisz zdanie. Jak lubisz zapierdalać to idziesz na tor albo na jakiś szrot-race a nie kurwa na 3 pasmach,z czego jeden do zjazdu w prawo a drugi lewo udajesz ogara za kierownicą.
Większość z tych mentalnych kaktusów myśli,że jak kupiło 5 letnie audi 4.2 tdi to automatycznie stali się bogami ulicy.
To może jeszcze niech fani mma napierdalają ludzi na ulicy, bo tak lubią? Albo lepiej, niech pasjonaci polowań strzelają do dzieciaków na ulicy? Przecież to taki mały,zajebiście ruchliwy cel.
O ludziach twojego pokroju, lubujących się w przecieraniu hemoroidów nie będe się nawet rozpisywać.
Zgłoś
maciejzZadupia 2014-10-11, 19:22
Hitch napisał/a:

jezeli chodzi o kulture na drodze to jest niewiele lepiej niz u Ruskich, ale nieco gorzej niz w Mumbaju.

Widzę, że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Czyż nie?
Bo ja na przykład tydzień temu wróciłem z takiej Ukrainy i całować chciałem polski asfalt po przejechaniu granicy. A polscy kierowcy wydali mi się uosobieniem idealnych.
Zgłoś
Zlosiejek 2014-10-11, 22:06
Antalor napisał/a:

Nastoletni strit-rejser się kurwa odezwał.
Ja rozumiem,że idiota będzie bronić idioty ale ty chyba przekraczasz pewne granice.
Jak ci taki kurwa pasjonat wyścigów po mieście wpierdoli w dziewczynę na pasach,bo był "zajebisty" i nie bał się z domu wyjść to zmienisz zdanie. Jak lubisz zapierdalać to idziesz na tor albo na jakiś szrot-race a nie kurwa na 3 pasmach,z czego jeden do zjazdu w prawo a drugi lewo udajesz ogara za kierownicą.
Większość z tych mentalnych kaktusów myśli,że jak kupiło 5 letnie audi 4.2 tdi to automatycznie stali się bogami ulicy.
To może jeszcze niech fani mma napierdalają ludzi na ulicy, bo tak lubią? Albo lepiej, niech pasjonaci polowań strzelają do dzieciaków na ulicy? Przecież to taki mały,zajebiście ruchliwy cel.
O ludziach twojego pokroju, lubujących się w przecieraniu hemoroidów nie będe się nawet rozpisywać.

Czy ty kretynie potrafisz czytać ze zrozumieniem czy jesteś miękką pałą robionym niedojebem który szturmuje po przeczytaniu jednego zdania?

Poza tym, Ty miękka pało, ja ogarniałem już dupeczki jeszcze jak ty srałeś w pieluchy:D więć morda w kubeł, wzrok na buciki i wypierdalaj.

Nie Potrzebuję Świńskiej Grypy, By Być Chorą Świnią...
Zgłoś
javal 2014-10-11, 23:30
Zgłoś
A................r 2014-10-12, 1:09 2
Zlosiejek napisał/a:

Poza tym, Ty miękka pało, ja ogarniałem już dupeczki jeszcze jak ty srałeś w pieluchy:D więć morda w kubeł, wzrok na buciki i wypierdalaj.

W to,że bardzo wcześnie zacząłeś "ogarniać" dupeczki(kozie/męskie, nie wiem o które u ciebie w domu łatwiej) to nie wątpie. Uboga umysłowo patologia bardzo szybko i licznie się rozmnaża. Tylko czy naprawdę musisz się chwalić swoimi żałosnym pochodzeniem?
Zgłoś
Pankracy_Młot 2014-10-12, 14:52
@Zlosiejek chyba w swierszczyku tatusia

Mam rację i morda lapsie!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów