Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co sadistic robi z moim mozgiem?? Ogladam od niedawna, Jeszcze pare miechow temu empatyzowalbym ogladajac to. Dzisiaj na widok utylizujacych sie ciapkow pizgam ze smiechu badz hejtuje ich za niedojebanie umyslowe.
Witaj
wejdź se na harda to pedałem zostaniesz a gówno ci posmakuje, nie jest tak to źle jak w tv mówią czy w pracy albo gdzieś tam
do Wielkanocy to max
ignoruj privy od hallmana chyba że 500 zł chcesz zarobić
a dupy ci nie szkoda
aha boli tyle dodam
Witaj
wejdź se na harda to pedałem zostaniesz a gówno ci posmakuje, nie jest tak to źle jak w tv mówią czy w pracy albo gdzieś tam
do Wielkanocy to max
Mowisz z doswiadczenia jaki starszy stazem sadol? Bylem raz, pierdole to na razie.
Co sadistic robi z moim mozgiem?? Ogladam od niedawna, Jeszcze pare miechow temu empatyzowalbym ogladajac to. Dzisiaj na widok utylizujacych sie ciapkow pizgam ze smiechu badz hejtuje ich za niedojebanie umyslowe.
Nic nie robi. To tylko internet. Zebys zobaczyl rozprute flaki na żywo to prawdopodobnie bys mial odruch wymiotny albo zemdlal z emocji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów