Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Załamać się można jak nas jebią wszystkimi opłatami i podatkami w tej UE...
Tata Punch. Sprawdziłem ile ten indyjski mały SUV kosztuje na tamtejszym rynku. - w przeliczeniu od 29tys. zł.
a corki i zony sadoli ciagle glosuja na lewakow a wy im kupujecie mieszkania i samochodoy, kolko spierdolenia
Tata Punch. Sprawdziłem ile ten indyjski mały SUV kosztuje na tamtejszym rynku. - w przeliczeniu od 29tys. zł.
A potem hurr-durr Unia przecież tyle daje, dotacje, sracje, to i tamto, a bez Unii to byłaby Białoruś! Lewacy mają poważny problem ze zrozumieniem prostej koncepcji - jak coś się daje to wcześniej trzeba było to komuś odebrać.
Jeśli Tata Punch jest tak projektowany, jak budynki w Stambule, to nie byłby dopuszczony do ruchu w cywilizowanym świecie...
Łatwo sprawdzić - dostał 5 gwiazdek w teście NCAP.
Jak Szpila z Pumbusiem na Śnieżkę zimą wchodził , w krótkich gaciach i bez koszulki...
taak, ale jaka jakość... zobacz chińskie ev jak sie palą notorycznie
Ale pierdolisz bzdury. Jedź do Indii i zarób te 29tysi jak u nich przeciętna dniówka to 15zl. Wkurwia mnie takie pierdolenie. Jakbyś zarabiał 300zl miesięcznie też pewnie auto z salonu by kosztowało koło 30 tysięcy i chuja by Cie było na nie stać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów