📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i pięknie ! Zapierdoli jeden z drugim w przepust lub drzewo A później znajome suki i karyny BECZOM że po co rowy, przepusty i drzewa przy drodze. Drzewa do lasu WON!
Co za chuj podłożył ten głos... tam było "prawy max ciąć".
Głupi i głupszy
Pewnie mu chodziło, żeby się zatrzymali i mu loda zrobi w rowie, a ten wziął to dosłownie.
moVe napisał/a:
Pewnie mu chodziło, żeby się zatrzymali i mu loda zrobi w rowie, a ten wziął to dosłownie.
Hahahaha cieszę się że nie jestem Twoim kolegą
baronturbina napisał/a:
Racja, ty jak mówisz koledze dawaj do rowu to wyjmuje ci chuja z ryja i pcha w rów
baronturbina napisał/a:
Nie oszukuj się. Przecież ty nie masz kolegów. Ci wymyśleni się nie liczą.
Karmazon napisał/a:
Racja, ty jak mówisz koledze dawaj do rowu to wyjmuje ci chuja z ryja i pcha w rów
Gorzej jeśli po rowie, znowu bierze do dzioba.
alucard321 napisał/a:
Baleronspermina to chuj do szczania i nic więcej.
alucard321 napisał/a:
Tak. Wole nie mieć wcale niż krypto gejów jak ty.
ratownikpks napisał/a:
Baleronspermina to chuj do szczania i nic więcej.
Wiem ze na Podlasiu macie doszczynki na koniec lata. Tu nie musisz się chwalić przynależnością regionalną i zamiłowaniem do złotego deszczu. Chociaż wolał bym żeby ktoś mi się zeszczał na lep niż żyć w Polsce „c”.
Wydrukuj sobie maskę bohatera regionalnego i idźcie z kolegami na męską dyskotekę do remizy.
baronturbina napisał/a:
Wiem ze na Podlasiu macie doszczynki na koniec lata. Tu nie musisz się chwalić przynależnością regionalną i zamiłowaniem do złotego deszczu. Chociaż wolał bym żeby ktoś mi się zeszczał na lep niż żyć w Polsce „c”.
Nudny się z tym Podlasiem zrobiłeś już. Wymyśl coś nowego bo ewidentnie kończy ci się repertuar.
Cieszę się również, że otwarcie przyznałeś, że nie masz kolegów. To tłumaczy twoją frustrację i chęć zabłyśnięcia przed losowymi ludźmi w internecie. Smutne to trochę. Trzymaj się tam prostaczku. Musi ci być ciężko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów