Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nigdy nie poszedł bym do pracy w której mogę zginąć nawet nie przez strach tylko przez obawę, że zostawię rodzinę samą z resztą moja żona też by mnie nie puściła oo takiej pracy. Ponad to bezpieczne warunki pracy to są prawa wynikające z Konstytucji RP i karty praw człowieka. Niezbywalne. Jeśli idziesz do roboty gdzie się tego nie przestrzega to godzisz się na niewolnictwo.
Także wciąż jesteś idiotą i jeszcze robisz z siebie ofiarę.
Zajebiście zginąć w pracy i zostawić rodzinę samą. Bohaterstwo, że chuj.
To ty jesteś jeszcze większym idiotą bo byś pozwolił żonie umrzeć a do tego byś stracił dom i dzieci. Jesteś zwykła pizda i tyle. Gdybym miał inne wyjście to do takiej roboty bym poszedł? Używasz czasem mózgu? Czy nie? Skąd wiesz, że moja żona się zgodziła? I co byś zrobił na moim miejscu gdyby akurat w tym czasie nie było żadnej innej roboty? Byś tracił to co ja mogłem stracić. Więc przestań pierdolić i udawać wszechwiedzącego i najmądrzejszego bo w takiej sytuacji nie byłeś. Pierdolić głupoty każdy potrafi. I nie robię z siebie ofiary, bo dzięki temu uratowałem żonę, dom i dzieci, a ty pizduś plastuś byś to stracił. Znajdziesz się w takiej samej sytuacji co ja to wtedy możemy porozmawiać, bo z oszołomem co by pozwolił żonie umrzeć nie mam zamiaru rozmawiać.
Wiedzmin? Ty tutaj?
A tak zajrzałem
Wiedzmin? Ty tutaj?
A tak zajrzałem
Dziękuję za browarki
Nigdy nie poszedł bym do pracy w której mogę zginąć nawet nie przez strach tylko przez obawę, że zostawię rodzinę samą z resztą moja żona też by mnie nie puściła oo takiej pracy. Ponad to bezpieczne warunki pracy to są prawa wynikające z Konstytucji RP i karty praw człowieka. Niezbywalne. Jeśli idziesz do roboty gdzie się tego nie przestrzega to godzisz się na niewolnictwo.
Także wciąż jesteś idiotą i jeszcze robisz z siebie ofiarę.
Zajebiście zginąć w pracy i zostawić rodzinę samą. Bohaterstwo, że chuj.
Napisze jednak, zginąć możesz nawet popijając swoje sojowe latte jak się zadlawisz... legion ma rację, pajace z was i chuja wiecie o życiu, a czas o którym on pisze to ostatnia dekada ubiegłego wieku i pierwsze lata obecnego, wtedy w pracy nie można było przebierać jak teraz.
Napisze jednak, zginąć możesz nawet popijając swoje sojowe latte jak się zadlawisz... legion ma rację, pajace z was i chuja wiecie o życiu, a czas o którym on pisze to ostatnia dekada ubiegłego wieku i pierwsze lata obecnego, wtedy w pracy nie można było przebierać jak teraz.
Następny debil. Jest cos takiego jak szacowanie ryzyka. Szansa na zadlaewienie się latte jest niemal zerowa. Szansa na śmierć w wyniku zaniedbań bhp bardzo duża. Rocznie na polskich budowach ginie kilkaset osób. Tysiące zostają kalekami.
To ty jesteś jeszcze większym idiotą bo byś pozwolił żonie umrzeć a do tego byś stracił dom i dzieci. Jesteś zwykła pizda i tyle. Gdybym miał inne wyjście to do takiej roboty bym poszedł? Używasz czasem mózgu? Czy nie? Skąd wiesz, że moja żona się zgodziła? I co byś zrobił na moim miejscu gdyby akurat w tym czasie nie było żadnej innej roboty? Byś tracił to co ja mogłem stracić. Więc przestań pierdolić i udawać wszechwiedzącego i najmądrzejszego bo w takiej sytuacji nie byłeś. Pierdolić głupoty każdy potrafi. I nie robię z siebie ofiary, bo dzięki temu uratowałem żonę, dom i dzieci, a ty pizduś plastuś byś to stracił. Znajdziesz się w takiej samej sytuacji co ja to wtedy możemy porozmawiać, bo z oszołomem co by pozwolił żonie umrzeć nie mam zamiaru rozmawiać.
Zacytuj mi zdanie w którym napisałem że pozwolił bym umrzeć komuś z rodziny. Imbecylu.
Jest wiele prac do których można iść i nie ryzykować. Niestety niektórzy urodzili się niewolnikami i całe życie musza żyć z batem nad karkiem.
Nie znajdę się w twojej sytuacji bo mam dobre wykształcenie i pochodzę z dobrze sytuowanej rodziny inteligenckiej. Nigdy u nas nie było biedaków i nieudaczników życiowych żeby musieli iść do niewolniczej roboty żeby nie umrzeć z głodu pod mostem.
Jak następni ukraińcy spadną to nie widzę problemu
Problem jest. Jeśli na budowie ludzie spadają na beton, to znaczy, że robota idzie po taniości.
Dziś spadnie Ukrainiec, jutro Polak z mniejszej miejscowości - jeden chuj. Ważne, że developer zarobi.
Następny debil. Jest cos takiego jak szacowanie ryzyka. Szansa na zadlaewienie się latte jest niemal zerowa. Szansa na śmierć w wyniku zaniedbań bhp bardzo duża. Rocznie na polskich budowach ginie kilkaset osób. Tysiące zostają kalekami.
Zacytuj mi zdanie w którym napisałem że pozwolił bym umrzeć komuś z rodziny. Imbecylu.
Jest wiele prac do których można iść i nie ryzykować. Niestety niektórzy urodzili się niewolnikami i całe życie musza żyć z batem nad karkiem.
Nie znajdę się w twojej sytuacji bo mam dobre wykształcenie i pochodzę z dobrze sytuowanej rodziny inteligenckiej. Nigdy u nas nie było biedaków i nieudaczników życiowych żeby musieli iść do niewolniczej roboty żeby nie umrzeć z głodu pod mostem.
Następny debil... latte to przejaskrawiony przykład, na chodniku może Cię jakiś pijus rozsmarować albo ameba która myśli że skoro dawał radę w need for speed to na ulicy zrobi to samo, możesz potknąć się o wystającą kostkę i skończyć z przerwanym rdzeniem. I co zamkniesz się w piwnicy? Całe życie wiąże się z ryzykiem, i przeważnie dopadają nas sytuacje których nawet byśmy nie brali pod uwagę. Nie nie pracuję już w takich warunkach, mam papiery i w robocie mogę przebierać... aha, kolega od ktorego zaczęła się dyskusja wyraźnie napisał że był pod ścianą i nie miał wyboru, a skoro Tobie życie oszczedzilo takich atrakcji to zanim zaczniesz kogoś wyzywać rozpedz się i zapierdol barana w ścianę na otrzezwienie. Nawet widać to inteligenckie pochodzenia, szczególnie w szacunku do adwersarzy w dyskusji i wypowiadaniu się w tematach o których nie ma się pojęcia. Niestety kolego ale Ty byś nie poznał inteligencji nawet gdyby z politowaniem splunela Ci pod nogi.
Nie takie rzeczy się robiło na budowie,(...)
Majster cie ruchał w dupe na sucho i handluj z tym. Nikogo nie obchodzi historia twoja, twojej chorej żony i dzieci, bo jeśli zaczynasz zdanie od "nie takie rzeczy się robiło" to znaczy tylko tyle, że jesteś głęboko dumny ze swojego nieszanowania życia i typowo polsko-robolskiego podejścia "co to nie ja". Polski rynek pracy jest w czarnej dupie przez takich ludzi jak ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów