Nigdy nie poszedł bym do pracy w której mogę zginąć nawet nie przez strach tylko przez obawę, że zostawię rodzinę samą z resztą moja żona też by mnie nie puściła oo takiej pracy. Ponad to bezpieczne warunki pracy to są prawa wynikające z Konstytucji RP i karty praw człowieka. Niezbywalne. Jeśli idziesz do roboty gdzie się tego nie przestrzega to godzisz się na niewolnictwo.
Także wciąż jesteś idiotą i jeszcze robisz z siebie ofiarę.
Zajebiście zginąć w pracy i zostawić rodzinę samą. Bohaterstwo, że chuj.
To ty jesteś jeszcze większym idiotą bo byś pozwolił żonie umrzeć a do tego byś stracił dom i dzieci. Jesteś zwykła pizda i tyle. Gdybym miał inne wyjście to do takiej roboty bym poszedł? Używasz czasem mózgu? Czy nie? Skąd wiesz, że moja żona się zgodziła? I co byś zrobił na moim miejscu gdyby akurat w tym czasie nie było żadnej innej roboty? Byś tracił to co ja mogłem stracić. Więc przestań pierdolić i udawać wszechwiedzącego i najmądrzejszego bo w takiej sytuacji nie byłeś. Pierdolić głupoty każdy potrafi. I nie robię z siebie ofiary, bo dzięki temu uratowałem żonę, dom i dzieci, a ty pizduś plastuś byś to stracił. Znajdziesz się w takiej samej sytuacji co ja to wtedy możemy porozmawiać, bo z oszołomem co by pozwolił żonie umrzeć nie mam zamiaru rozmawiać.
Wiedzmin? Ty tutaj?
A tak zajrzałem
Wiedzmin? Ty tutaj?
A tak zajrzałem
Dziękuję za browarki
Nigdy nie poszedł bym do pracy w której mogę zginąć nawet nie przez strach tylko przez obawę, że zostawię rodzinę samą z resztą moja żona też by mnie nie puściła oo takiej pracy. Ponad to bezpieczne warunki pracy to są prawa wynikające z Konstytucji RP i karty praw człowieka. Niezbywalne. Jeśli idziesz do roboty gdzie się tego nie przestrzega to godzisz się na niewolnictwo.
Także wciąż jesteś idiotą i jeszcze robisz z siebie ofiarę.
Zajebiście zginąć w pracy i zostawić rodzinę samą. Bohaterstwo, że chuj.
Napisze jednak, zginąć możesz nawet popijając swoje sojowe latte jak się zadlawisz... legion ma rację, pajace z was i chuja wiecie o życiu, a czas o którym on pisze to ostatnia dekada ubiegłego wieku i pierwsze lata obecnego, wtedy w pracy nie można było przebierać jak teraz.
Napisze jednak, zginąć możesz nawet popijając swoje sojowe latte jak się zadlawisz... legion ma rację, pajace z was i chuja wiecie o życiu, a czas o którym on pisze to ostatnia dekada ubiegłego wieku i pierwsze lata obecnego, wtedy w pracy nie można było przebierać jak teraz.
Następny debil. Jest cos takiego jak szacowanie ryzyka. Szansa na zadlaewienie się latte jest niemal zerowa. Szansa na śmierć w wyniku zaniedbań bhp bardzo duża. Rocznie na polskich budowach ginie kilkaset osób. Tysiące zostają kalekami.
To ty jesteś jeszcze większym idiotą bo byś pozwolił żonie umrzeć a do tego byś stracił dom i dzieci. Jesteś zwykła pizda i tyle. Gdybym miał inne wyjście to do takiej roboty bym poszedł? Używasz czasem mózgu? Czy nie? Skąd wiesz, że moja żona się zgodziła? I co byś zrobił na moim miejscu gdyby akurat w tym czasie nie było żadnej innej roboty? Byś tracił to co ja mogłem stracić. Więc przestań pierdolić i udawać wszechwiedzącego i najmądrzejszego bo w takiej sytuacji nie byłeś. Pierdolić głupoty każdy potrafi. I nie robię z siebie ofiary, bo dzięki temu uratowałem żonę, dom i dzieci, a ty pizduś plastuś byś to stracił. Znajdziesz się w takiej samej sytuacji co ja to wtedy możemy porozmawiać, bo z oszołomem co by pozwolił żonie umrzeć nie mam zamiaru rozmawiać.
Zacytuj mi zdanie w którym napisałem że pozwolił bym umrzeć komuś z rodziny. Imbecylu.
Jest wiele prac do których można iść i nie ryzykować. Niestety niektórzy urodzili się niewolnikami i całe życie musza żyć z batem nad karkiem.
Nie znajdę się w twojej sytuacji bo mam dobre wykształcenie i pochodzę z dobrze sytuowanej rodziny inteligenckiej. Nigdy u nas nie było biedaków i nieudaczników życiowych żeby musieli iść do niewolniczej roboty żeby nie umrzeć z głodu pod mostem.
Problem jest. Jeśli na budowie ludzie spadają na beton, to znaczy, że robota idzie po taniości.
Dziś spadnie Ukrainiec, jutro Polak z mniejszej miejscowości - jeden chuj. Ważne, że developer zarobi.
Następny debil. Jest cos takiego jak szacowanie ryzyka. Szansa na zadlaewienie się latte jest niemal zerowa. Szansa na śmierć w wyniku zaniedbań bhp bardzo duża. Rocznie na polskich budowach ginie kilkaset osób. Tysiące zostają kalekami.
Zacytuj mi zdanie w którym napisałem że pozwolił bym umrzeć komuś z rodziny. Imbecylu.
Jest wiele prac do których można iść i nie ryzykować. Niestety niektórzy urodzili się niewolnikami i całe życie musza żyć z batem nad karkiem.
Nie znajdę się w twojej sytuacji bo mam dobre wykształcenie i pochodzę z dobrze sytuowanej rodziny inteligenckiej. Nigdy u nas nie było biedaków i nieudaczników życiowych żeby musieli iść do niewolniczej roboty żeby nie umrzeć z głodu pod mostem.
Następny debil... latte to przejaskrawiony przykład, na chodniku może Cię jakiś pijus rozsmarować albo ameba która myśli że skoro dawał radę w need for speed to na ulicy zrobi to samo, możesz potknąć się o wystającą kostkę i skończyć z przerwanym rdzeniem. I co zamkniesz się w piwnicy? Całe życie wiąże się z ryzykiem, i przeważnie dopadają nas sytuacje których nawet byśmy nie brali pod uwagę. Nie nie pracuję już w takich warunkach, mam papiery i w robocie mogę przebierać... aha, kolega od ktorego zaczęła się dyskusja wyraźnie napisał że był pod ścianą i nie miał wyboru, a skoro Tobie życie oszczedzilo takich atrakcji to zanim zaczniesz kogoś wyzywać rozpedz się i zapierdol barana w ścianę na otrzezwienie. Nawet widać to inteligenckie pochodzenia, szczególnie w szacunku do adwersarzy w dyskusji i wypowiadaniu się w tematach o których nie ma się pojęcia. Niestety kolego ale Ty byś nie poznał inteligencji nawet gdyby z politowaniem splunela Ci pod nogi.
Nie takie rzeczy się robiło na budowie,(...)
Majster cie ruchał w dupe na sucho i handluj z tym. Nikogo nie obchodzi historia twoja, twojej chorej żony i dzieci, bo jeśli zaczynasz zdanie od "nie takie rzeczy się robiło" to znaczy tylko tyle, że jesteś głęboko dumny ze swojego nieszanowania życia i typowo polsko-robolskiego podejścia "co to nie ja". Polski rynek pracy jest w czarnej dupie przez takich ludzi jak ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów