📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ja jebie norma na budowie BHP to tylko teoria i papiery... Jak ktoś się spierdoli na dół to wtedy też nic max to papiery przegrzebią czy są pozwolenia, aktualne badania itp.... I tyle
Ukrainiec to nie człowiek tylko gadzina o huj mu chodzi?
Czy tylko ja nie mogę słuchać kolesia, co mówi więcej razy kurwa niż treści?
Nie takie rzeczy się robiło na budowie, było nieraz znacznie niebezpieczniej. Jeśli się cykasz stać na czymś takim to faktycznie powiedzą, że jesteś nierób i z roboty łatwo wylecieć. Nie dość, że za niecałe 3 tyś się robiło i to jeszcze na czarno, nieraz się ryzykowało zdrowie a nawet życie, to jeszcze nieraz opierdol był jak czegoś nie chciało się zrobić a faktycznie było spore zagrożenie zrobienia sobie krzywdy. Ale jak nie było nigdzie innej pracy to wyjścia nie było i lepsze było to niż mieszkanie na świeżym powietrzu. Najczęściej dzieje się tak u prywaciarzy. Bywa też tak, że duże firmy biorą na duże budowy podwykonawców, też prywaciarzy i też są podobne cyrki. Jak pojawia się BHP to nagle wszystko staje się jak pan Bóg kazał, a jak znikną to robi się jak kierownik kazał. Czasem i BHP ma gdzieś co się robi na budowie, byle było dobrze zrobione i szybko.
Nie oglądać, nikt nie spadnie, nic się nie stanie...
Legion666 napisał/a:
Nie takie rzeczy się robiło na budowie, było nieraz znacznie niebezpieczniej. Jeśli się cykasz stać na czymś takim to faktycznie powiedzą, że jesteś nierób i z roboty łatwo wylecieć. Nie dość, że za niecałe 3 tyś się robiło i to jeszcze na czarno, nieraz się ryzykowało zdrowie a nawet życie, to jeszcze nieraz opierdol był jak czegoś nie chciało się zrobić a faktycznie było spore zagrożenie zrobienia sobie krzywdy. Ale jak nie było nigdzie innej pracy to wyjścia nie było i lepsze było to niż mieszkanie na świeżym powietrzu......
Właśnie ludzie tacy jak ty to problem. Przez takie osoby słowo "Polska" jest utożsamiane ze słowem "bylejakość". Osobiście znam takich ludzi jak ty typu "ja nie zrobię", "cykasz się?", "dam radę szybciej", a później pełno takich frajerów na zbiórka.pl (czy jakoś) czy pomagamy.pl, w ogóle mi was kórwa nie szkoda. Casem rzucę tylko groszem bo żałuję tylko waszych rodzin.
Nie oglądać, nie jebnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów