18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Syja 2018-01-19, 15:29 1
@up Velture to nasz pan wszechwiedzący. On na wszystko zna odpowiedź. Dlatego też mnie wkurwia jego wymądrzanie się.
Zgłoś
S................a 2018-01-19, 15:35 1
Nie taki wierdol się dostawało od Ojca
Zgłoś
~Velture 2018-01-19, 15:39 12
johnnyy napisał/a:

@velture kurwa serio? Obejrzałes kilkunasto sekundowy filmik i zdążyłes biografię dziewczynce napisać ? Trzymajcie mnie.
Skislem

Człowieku jestem ekspertę od wszystkiego na sadisticu.

Urodziłem się poprzez niepokalane poczęcie już po 30 dniach ciąży bo było mi śpieszno ratować ten świat i dzielić się wiedzą ze wszystkimi o wszystkim. W wieku 5 lat władałem biegle każdym językiem na ziemi a w wieku 10 lat nauczyłem się jeździć na jednorożcu którego samemu stworzyłem kiedy mając 7 lat ukończyłem wszystkie wyższe uczelnie na świecie i wydałem 1337 książek na których zarobiłem wystarczająco aby mieć ~ przed Nickiem.

Więcej możesz wyczytać w mojej najnowszej książce dostępnej od lutego w księgarniach za okazyjne 666zł

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
wilkoala 2018-01-19, 15:49 4
@up
Nieźle jak na takiego wcześniaka(mózg rozwija się w 6 tyg.)
Zgłoś
Tafariel 2018-01-19, 17:00 2
Haha Velture ma już własnych hejterów Ciężko jest być sławnym

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
johnnyy 2018-01-19, 17:42 6
Velture napisał/a:

Człowieku jestem ekspertę od wszystkiego na sadisticu.

Urodziłem się poprzez niepokalane poczęcie już po 30 dniach ciąży bo było mi śpieszno ratować ten świat i dzielić się wiedzą ze wszystkimi o wszystkim. W wieku 5 lat władałem biegle każdym językiem na ziemi a w wieku 10 lat nauczyłem się jeździć na jednorożcu którego samemu stworzyłem kiedy mając 7 lat ukończyłem wszystkie wyższe uczelnie na świecie i wydałem 1337 książek na których zarobiłem wystarczająco aby mieć ~ przed Nickiem.

Więcej możesz wyczytać w mojej najnowszej książce dostępnej od lutego w księgarniach za okazyjne 666zł

Zazdroszczę ilości wolnego czasu na pisanie takiego pierdolenia
Zgłoś
banerr 2018-01-19, 17:58
Velture napisał/a:

@up
To nie jest jebana różowa księżniczka a do tego nie przyjebał jej na ulicy tylko na macie a ona trzymała dodatkowo kolejną treningową...
Z takiej dziewczyny będzie zajebista kobieta jak dorośnie.
Posiadając silny męski autorytet i ucząc się PRZEZ ZABAWĘ walki (bo dla dziecka to zabawa) będzie w stanie obronić się przed większością sebastianów wyklętych z 4 paskami abibosa stojącymi pod blokami. Do tego nie będzie pierdoloną roszczeniową paniusią co płacze jak tatuś nie kupi jej nowego szajsfona.

Zbyt upraszczasz. Równie dobrze może z niej wyrosnąć Karyna, która napierdala ludzi dla beki.
Zgłoś
~Velture 2018-01-19, 18:12
banerr napisał/a:

Zbyt upraszczasz. Równie dobrze może z niej wyrosnąć Karyna, która napierdala ludzi dla beki.

Z takim ojcem nie wyrośnie z niej karyna.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2018-01-19, 20:09
Najlepszy komentarz Najlepszy komentarz (48 piw)
@up
To nie jest jebana różowa księżniczka a do tego nie przyjebał jej na ulicy tylko na macie a ona trzymała dodatkowo kolejną treningową...
Z takiej dziewczyny będzie zajebista kobieta jak dorośnie.
Posiadając silny męski autorytet i ucząc się PRZEZ ZABAWĘ walki (bo dla dziecka to zabawa) będzie w stanie obronić się przed większością sebastianów wyklętych z 4 paskami abibosa stojącymi pod blokami. Do tego nie będzie pierdoloną roszczeniową paniusią co płacze jak tatuś nie kupi jej nowego szajsfona.

A będzie ładna? Czy będzie wyglądała jak Cristiane "Cyborg" cdn.vox-cdn.com/thumbor/EnLRmXJfTeVeuBra4G5hNO0Vozg=/0x14:640x441/1200...

Nie to żebym nie lubił MMA bo lubię i to kobiece również ale... ehhh no trochę przesadzasz z tymi superlatywami bo "kobiecość" też ma pewne uroki które sporty walki potrafią zepsuć.

Niezmanipulowany
Zgłoś
kaelem 2018-01-20, 0:43 1
Ja mam mało do powiedzenia, ale tacy wielcy, jak Velture rządzą wami. Gratuluję.
Zgłoś
e................s 2018-01-20, 6:42 1
czyli , że jak wyrośnie z niej twarda, potrafiąca się bronić, kobieta to znaczy że będzie zajebista,
hmmm, ciekawa teoria,
gorzej gdy będzie głupia, bo wtedy te jej niby atuty staną się wadami, nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów