📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
piwko dla czarnego pieseła.
on chociaż probował bronić, a potem nawet za gnojami biegł.
a filmujący jeszcze potem mu kopa sprzedał.
tfu na podludzi.
on chociaż probował bronić, a potem nawet za gnojami biegł.
a filmujący jeszcze potem mu kopa sprzedał.
tfu na podludzi.
Jaki to musi być cringe przez kilkanaście lat jakimś cudem dorosnąć w Peru żeby jakiegoś spokojnego dnia dać się zabić kurwie bo chciała Twój zjebany stary telefon kurwa dramat
Tam oni są pojebani. Skoro typ wyskoczył z fantów to po co go slainować. Chyba w USA jest większa empatia
ja jebie, nie oddać telefonu, lepiej zginąć...
Ścierwo złodziejskie...
Ścierwo złodziejskie...
Niby taki telefon chuj warty, ale w ciągu wieczoru zajebie z 10 osób i dniówkę ma
Te mijsca są tak do siebie podobne, że ma się wrażenie, że już się to widziało
Co to za miejsce, w którym sam zamordowany wiedział, że ten telefon jest więcej warty niż jego nędzne i beznadziejne życie?
Angevil napisał/a:
Jaki to musi być cringe przez kilkanaście lat jakimś cudem dorosnąć w Peru żeby jakiegoś spokojnego dnia dać się zabić kurwie bo chciała Twój zjebany stary telefon kurwa dramat
kawior2007 napisał/a:
Niby taki telefon chuj warty, ale w ciągu wieczoru zajebie z 10 osób i dniówkę ma
telefon leży obok... gość miał saszetkę i o nią chodziło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów