📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UPy Przestańcie nim skończy się płaczem.
Co do typa to u się pojebało pierwsza pomoc - nie pierwsza przemoc.
Co do typa to u się pojebało pierwsza pomoc - nie pierwsza przemoc.
Zobaczył że nie ma sensu ratować go to zastrzelił żeby się nie męczył
nie był pewny czy to swój czy wróg, więc uratował i zastrzelił na wszelki wypadek.
jbone napisał/a:
zajebałeś z ync.com-za kłamstwo kurwiszonie nie ma piwa.
Hahahha. Koleś tak się zdenerwował, o moją odpowiedź w formie obrazka, że napisał do mnie wiadomość prywatną w której daje upust swoim frustracjom i życzy śmierci w męczarniach całej mojej rodzinie. Zabolało go, mało się nie zesrał. Czyżby coś było na rzeczy a jeszcze nie pora wyjść z szafy?
PS.Admin, czy w jego przypadku nie podchodzi to już pod nagminne łamanie regulaminu?
jbone napisał/a:
zajebałeś z ync.com-za kłamstwo kurwiszonie nie ma piwa.
Kolego,najzwyczajniej przyznaj się,że jesteś pedałem,a nie do obcych ludzi piszesz na priv.Kilka dni,no może tygodni się z ciebie pośmiejemy i tyle
Pewnie nie był w stanie ciągnąć go za nogę do samej bazy, a zostawić półżywego w rękach wroga męk mu nie skróci, a kto wie czy czegoś jeszcze z niego nie wyciągną. Taki paradoks wojny.
Czytając książke o walkach na wielu frontach w różnych wiekach wiem, że nieraz najbliżsi przyjaciele dobijali rannych w bitwach.
Tak było za rzymian, w śreniowieczu, tak było w czasie II WŚ.
Myślę, że większą tragedię przeżył zabijający.
I umiem to sobie wyobrazić.
Tak było za rzymian, w śreniowieczu, tak było w czasie II WŚ.
Myślę, że większą tragedię przeżył zabijający.
I umiem to sobie wyobrazić.
Presty napisał/a:
wiem, że nieraz najbliżsi przyjaciele dobijali rannych w bitwach.
Chyba czytałeś o UPA, albo wyklętych, bo większość cywilizowanych armii nawet w skrajnie trudnych warunkach, ewakuowało rannych z pola walki.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Chyba czytałeś o UPA, albo wyklętych, bo większość cywilizowanych armii nawet w skrajnie trudnych warunkach, ewakuowało rannych z pola walki.
Ale od wyklętych to ty się odpierdol komuchu jeden.
PieronJasnySzlag napisał/a:
Ale od wyklętych to ty się odpierdol komuchu jeden.
Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia, nacjonalistyczny oszołomie. To były takie same pojeby pozbawione zasad jak ci z upa
TranzystorWyklęty napisał/a:
Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia, nacjonalistyczny oszołomie. To były takie same pojeby pozbawione zasad jak ci z upa
Morda robaku.
W porównaniu do was komuchów, Żołnierze Niezłomni byli aniołami.
A za porównanie Niezłomnych do zwierząt z upa, powinieneś dostać po prostu wpierdol. Tfu!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów