fajowo go przygniotło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
andreez91 napisał/a:
kierowca samochodu jak przy 150 jebie swoim passatem w drzewo czy w przystanek to nie dość że zabije kupe ludzi
Mieszkasz na drzewie?
Hejterzy, wszędzie hejterzy. Ogarnijcie się ludzie, człowiek na ścigaczu nie jest od razu dawcą, zwłaszcza, że tutaj wywrotka nie z jego winy. Napinacie się na te motocykle, aż wam coś kiedyś pęknie, a sami pewnie byście chcieli, tylko mamusia nie pozwala skuterka kupić.
PS: Nie, nie mam motocykla, nie umiem jeździć na motorze, za to codziennie jeżdżę "puszką".
PS: Nie, nie mam motocykla, nie umiem jeździć na motorze, za to codziennie jeżdżę "puszką".
Pieszy podstawił haka i wywrócił jednoślad
Na poważnie:
Po pierwsze - jak ktoś słusznie zauważył jechał po części jezdni oddzielającej pasy ruchu.
Po drugie - kiedy hejtujące gimbazy zrobią kiedyś prawko na cokolwiek poza taczką w ogródku, dowiedzą się na kursie że jeśli kierowca na pasie obok hamuje, należy zrobić to samo.
Gdyby jechał przepisowo (o zwolnieniu nie wspomnę, bo szanujący się motocyklista pewnie wg Was zwalnia tylko po to żeby się obejrzeć za jakąś dupą na ulicy) filmu by nie było - proste.
Jest niewielka szansa że jak wsiądzie powtórnie na motor będzie miał więcej oleju w głowie
Na poważnie:
Po pierwsze - jak ktoś słusznie zauważył jechał po części jezdni oddzielającej pasy ruchu.
Po drugie - kiedy hejtujące gimbazy zrobią kiedyś prawko na cokolwiek poza taczką w ogródku, dowiedzą się na kursie że jeśli kierowca na pasie obok hamuje, należy zrobić to samo.
Gdyby jechał przepisowo (o zwolnieniu nie wspomnę, bo szanujący się motocyklista pewnie wg Was zwalnia tylko po to żeby się obejrzeć za jakąś dupą na ulicy) filmu by nie było - proste.
Jest niewielka szansa że jak wsiądzie powtórnie na motor będzie miał więcej oleju w głowie
Bez rosjan internet był by nudny;)
jak zwykle pierdolony pieszy bez wyobraźni. Najgorsze są te kurwy co nigdy za kierownicą nie siedziały, a jedynym środkiem transportu na kołach był ban. Szkoda motocyklisty!
Ten kurwa leży pod tym motocyklem, a wszyscy z samochodów powychodzili i się patrzą. A ten biedny się tam wije pod tymi 200 kilogramami...
dawca to może być szpiku jebane dzieci neostrady pod skrzydłem ojca nawet własnego roweru nie macie co dopiero maszyny za 30 koła. wypierdalać grać w tibie
lg0r napisał/a:
jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.
Zobaczymy co będziesz mówił jak zajebiesz takie konkretne salto, hehe, zapewne nic już nie powiesz
Ach pizdeczki, Najbardziej extremalna rzecza jaka zrobilicie, to napisaliscie w komentarzu "dawca". Tylko faceci z jajami jezdza na motocyklach. A was matka wozi kombikiem do ...chuj wie gdzie..
oskiboski napisał/a:
Na poważnie:
jeśli kierowca na pasie obok hamuje, należy zrobić to samo.
Na poważnie cie pojebało jeśli zwalniasz na lewym pasie do zera tylko dlatego że ja skręcam z prawego w prawo lub zwalniasz na autostradzie jadąc lewym do 40 tylko dlatego że ja z niej zjeżdżam.
Ty widać robiłeś prawko w Akademii Pana Kleksa.
andreez91 napisał/a:
z tym się zgadzam.chuj mnie obelga
andreez91 napisał/a:
a taki kierowca samochodu jak przy 150 jebie swoim passatem w drzewo czy w przystanek to nie dość że zabije kupe ludzi to i z niego nie będzie co zbierać
No fakt ja nie znam takiego auta w którym da się to przeżyć . Za to znam mnóstwo samochodów które przy 40, 50 ba nawet 70km/h dają kierowcom szansę przeżycia. Powiedz jak ty wypadniesz w starciu z drzewem przy tych prędkościach na jakimkolwiek motocyklu?
Wykreśl mózg z tej swojej kartki w portfelu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów