18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
sadystycznie bolesny 2012-07-10, 18:17 1
andreez91 napisał/a:

kierowca samochodu jak przy 150 jebie swoim passatem w drzewo czy w przystanek to nie dość że zabije kupe ludzi

Mieszkasz na drzewie?
Zgłoś
Sarkos 2012-07-10, 18:19 2
Hejterzy, wszędzie hejterzy. Ogarnijcie się ludzie, człowiek na ścigaczu nie jest od razu dawcą, zwłaszcza, że tutaj wywrotka nie z jego winy. Napinacie się na te motocykle, aż wam coś kiedyś pęknie, a sami pewnie byście chcieli, tylko mamusia nie pozwala skuterka kupić.

PS: Nie, nie mam motocykla, nie umiem jeździć na motorze, za to codziennie jeżdżę "puszką".
Zgłoś
o................i 2012-07-10, 18:25 2
Pieszy podstawił haka i wywrócił jednoślad

Na poważnie:

Po pierwsze - jak ktoś słusznie zauważył jechał po części jezdni oddzielającej pasy ruchu.
Po drugie - kiedy hejtujące gimbazy zrobią kiedyś prawko na cokolwiek poza taczką w ogródku, dowiedzą się na kursie że jeśli kierowca na pasie obok hamuje, należy zrobić to samo.
Gdyby jechał przepisowo (o zwolnieniu nie wspomnę, bo szanujący się motocyklista pewnie wg Was zwalnia tylko po to żeby się obejrzeć za jakąś dupą na ulicy) filmu by nie było - proste.

Jest niewielka szansa że jak wsiądzie powtórnie na motor będzie miał więcej oleju w głowie
Zgłoś
zefel 2012-07-10, 18:25
żyje? żyje, żyje!
Zgłoś
leszczur 2012-07-10, 18:26
I w naszej kochanej rosji
Zgłoś
m................1 2012-07-10, 18:32
Bez rosjan internet był by nudny;)
Zgłoś
kalboy92 2012-07-10, 18:34
Ładne BMW nie powiem...
Pierdzielony pieszy.
Zgłoś
DiesIrae 2012-07-10, 18:36 1
solteck napisał/a:

fajowo go przygniotło

Motyla noga, nie tylko fajowo ale klawo i w deche!
Zgłoś
stiflermistrz 2012-07-10, 18:41
jak zwykle pierdolony pieszy bez wyobraźni. Najgorsze są te kurwy co nigdy za kierownicą nie siedziały, a jedynym środkiem transportu na kołach był ban. Szkoda motocyklisty!
Zgłoś
dreamair 2012-07-10, 19:04
Ten kurwa leży pod tym motocyklem, a wszyscy z samochodów powychodzili i się patrzą. A ten biedny się tam wije pod tymi 200 kilogramami...
Zgłoś
Nygus93 2012-07-10, 19:14
słysze Ruską Dode
Zgłoś
skrzypekpl 2012-07-10, 19:23 1
dawca to może być szpiku jebane dzieci neostrady pod skrzydłem ojca nawet własnego roweru nie macie co dopiero maszyny za 30 koła. wypierdalać grać w tibie
Zgłoś
Pajacu 2012-07-10, 19:49
lg0r napisał/a:

jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.

Zobaczymy co będziesz mówił jak zajebiesz takie konkretne salto, hehe, zapewne nic już nie powiesz
Zgłoś
brandon 2012-07-10, 19:54 2
Ach pizdeczki, Najbardziej extremalna rzecza jaka zrobilicie, to napisaliscie w komentarzu "dawca". Tylko faceci z jajami jezdza na motocyklach. A was matka wozi kombikiem do ...chuj wie gdzie..
Zgłoś
szefooo 2012-07-10, 20:06
oskiboski napisał/a:

Na poważnie:
jeśli kierowca na pasie obok hamuje, należy zrobić to samo.

Na poważnie cie pojebało jeśli zwalniasz na lewym pasie do zera tylko dlatego że ja skręcam z prawego w prawo lub zwalniasz na autostradzie jadąc lewym do 40 tylko dlatego że ja z niej zjeżdżam.

Ty widać robiłeś prawko w Akademii Pana Kleksa.

andreez91 napisał/a:

chuj mnie obelga

z tym się zgadzam.

andreez91 napisał/a:

a taki kierowca samochodu jak przy 150 jebie swoim passatem w drzewo czy w przystanek to nie dość że zabije kupe ludzi to i z niego nie będzie co zbierać

No fakt ja nie znam takiego auta w którym da się to przeżyć . Za to znam mnóstwo samochodów które przy 40, 50 ba nawet 70km/h dają kierowcom szansę przeżycia. Powiedz jak ty wypadniesz w starciu z drzewem przy tych prędkościach na jakimkolwiek motocyklu?

Wykreśl mózg z tej swojej kartki w portfelu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem